Firmware 8.10.25 e guncelledim duzeldi sorun bilginizeEvet maalesef oyle imiş kontrol ettim ayni hata bendede var.farkli bir video oynaticı denermisiniz hocam benim şu anda indirip deneme sansim yok
MI 5s Syberia Pie
Tesekkürler bilgi içinFirmware 8.10.25 e guncelledim duzeldi sorun bilginize
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miuide benide ceken birseyler var ne kadarda on numara olsada aosp artik sarmiyor nedense.ne kadarda sikintili olsada gönlüm miuiden yana kayıyorHarun hocama güveniyoruz. Şimdi deneme zamanı.
5-6 önce Lineage ve pixel experience yükledim ikisine de 1 gün dayanamadım
Miui da beni çeken bir şey var. Aosp de ise beni iten tek şey google fotoğraflar
Aynen öyle, miui büyülü sanki bağımlılık yaptı. Şu stable oreo' ya umutlarımı bağladım ben. Onun için de 2 ay kadar sabredeceğiz artık.Miuide benide ceken birseyler var ne kadarda on numara olsada aosp artik sarmiyor nedense.ne kadarda sikintili olsada gönlüm miuiden yana kayıyor
MI 5s Syberia Pie
Mi globe 25 tarihli günvelleme yayinlandı simdi iniyor sarjı fulleyip geçiş yapacağimAynen öyle, miui büyülü sanki bağımlılık yaptı. Şu stable oreo' ya umutlarımı bağladım ben. Onun için de 2 ay kadar sabredeceğiz artık.
Mi globe 25 tarihli günvelleme yayinlandı simdi iniyor sarjı fulleyip geçiş yapacağim
MI 5s Syberia Pie
Caresi format data .çünkü pie romdan oreo roma düşüş olacak ve sifreleme yapacak tek çözüm format data olacakBende syberia pie iniyor şuan. Onu deneyeyim.
Mi globe android 8 miş gözüm kaydı sanki .
Hocam aosp rom kurduktan sonra miui'a dönerken ekstra ne yapmak lazım. (Büyük bir ihtimal dönerim miui'a)
En son aosp rom yüklediğim de twrp ile miui'a dönemeye çalıştığımda bootlop oluyordu. Miflash ile temiz kurulum mu çaresi sadece.