Tam anlamadım hocam. Format data dediğiniz twrp ile 4 wipe ile yaptığımız işlem mi?Caresi format data .çünkü pie romdan oreo roma düşüş olacak ve sifreleme yapacak tek çözüm format data olacak
MI 5s Syberia Pie
İkiside değil.Tam anlamadım hocam. Format data dediğiniz twrp ile 4 wipe ile yaptığımız işlem mi?
Miflash ile yaptığımız temiz kurulum mu ?
Kusura bakmayın hocam biraz fazla soru sordum
Teşekkür ederim mi 5ler için yazınca sadece mi 5telefonlara oluyor sandım.Evet bu rom mi5s için
MI 5s Syberia Pie
Tamamdır. hocam sağolun.İkiside değil.
Twrp erkraninda wipe yazan yerin sag tarafinda format data secenegi var cikan ekran yes yazip onaylayacaksiniz ve tum veriler silinip cihaz acilacak
MI 5s Syberia Pie
Olabilir konuyu duzenlerim tekrardan hocam sikinti olmaz kolay gelsinTeşekkür ederim mi 5ler için yazınca sadece mi 5telefonlara oluyor sandım.
Mi 5 serisi deseydi iyiydi
Enteresan şekilde İlk kez format data istemedi normal bir şekilde romu kurdum.bir yerde okumuştum romu kurmadan önce eski romdaki ekran kilidini şifre yi iptal edince şifreleme yapmayabilir diye belki de o yüzden yapmamış olabilir. Yada tamamen tesadüfTamamdır. hocam sağolun.
Aynen hocam, Sizle konuştuktan sonra xda foruma bakarken gördüm format data istemiyor diye. Bende indirdim yükledim 10 dk dır son rütuşlar yapılıyor diyor onu bekliyorum.Enteresan şekilde İlk kez format data istemedi normal bir şekilde romu kurdum.bir yerde okumuştum romu kurmadan önce eski romdaki ekran kilidini şifre yi iptal edince şifreleme yapmayabilir diye belki de o yüzden yapmamış olabilir. Yada tamamen tesadüf
MI 5s Globe Rom 8.10.25
Teşekkürler elinize sağlıkOlabilir konuyu duzenlerim tekrardan hocam sikinti olmaz kolay gelsin
MI 5s Syberia Pie
Caresi format data .çünkü pie romdan oreo roma düşüş olacak ve sifreleme yapacak tek çözüm format data olacak
MI 5s Syberia Pie
Elinize emeğinize sağlık....Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Syberia Os içerisinde çesitli özellikler barındıran mi5s cihazlarımız için yapılmış özel bir romdur.
Syberia os takımı olarak romu tamamen sıfırdan inşa edilerek Aosp kaynak kodlarından derlenmiştir.
Miui romdan sıkılanlar için güzel bir değişiklik olacağını düşünüyorum.
Aslında miui romları çok sevmeme rağmen bir türlü bitmek bilmeyen sıkıntılar böyle değişiklikler aramamıza vesile oluyor.Özellikle son zamandaki bildirim sorunu çok canımı sıkıyordu bir müddet burda takılacağım sanırım.
Romda yeteri kadar özellik bulunmaktadır.
Rom kurulumunu anlatmaya gerek yok sanirim.
Linkler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayna link.
Gapps link.
Magisk root link.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Syberia Pie