Yükledim çalıştı mi room stabil qXda da şuan yeni bir recovery çıktı. Yorumlar olumlu isterseniz bir deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yükledim çalıştı mi room stabil qXda da şuan yeni bir recovery çıktı. Yorumlar olumlu isterseniz bir deneyin.
aynı sürüme yükledim sonuç başarılı. Güzel arayüzü olan recovery. hani şebeke özelliği olsa orda kullanYükledim çalıştı mi room stabil q
forum.miuiturkiye.net
pithblack revovery kurcaksınRecovery - [Sadece Android Q]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1029 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
Cihazda bu twrp kurulu ve eu beta son sürüm yüklü.
Bu twrp den direk kurulum olur mu bu konudaki romu
not: en yeni çıkan twrp ile en son betanın üzerine format data wipe yaparak kurdum sonunda evolution romunun animasyonunu gördümpithblack revovery kurcaksın
hocam bunu kurun twrp olarakArkadaşlar twrp sürümünü nerden görebiliriz? PB yüklü ama hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Evo x kuracağım ama twrp sürümünden emin değilim.
hocam bunu kurun twrp olarak
sonra format data yapın sonra wipe yapın sonra ilk romu ondan sonra firmware dosyasını kurun hayırlı olsun
valla pithblack ile falan en az 10 kere denedim açamadım romu bu recovery ile şak diye açtımŞu an pitchblack var, eu stabil 11.0.3 sürümündeyim yine de böyle mi yapmak gerekli? Daha kısa bir yol yok mu?![]()