varda android 10 da çalışmıyor 9 için anxcameraydı sanırımAosp romlar için portlanmış miui kamera bulabilirmiyiz acaba
Kardeşim stabil v11.0.3.0 romu kur zaten bu rom twrp 1227 destekliyor. Twrp 1227 üzerinde Pb yi yükle. 4 wipe yap EVOX u kur.Beyler ne yaptıysan bırakın rom u pitchblack recovery i yükleyemedim 20.1.21 eu rom üzerinde twrp 3.3.1 var. 4 wipe yapıyorum twrp 1227 yükleyip pb recovery flashlıyorum olmuyor pb ekranında kalıyor neyi yanlış yapıyor olabilirim
1227 ile bir sorunum yok zaten hocam açıp kullanabiliyorum, sıkıntı pitchblack te. Ne yaptıysam açamadım şimdi android 9 a dönüyorumKardeşim stabil v11.0.3.0 romu kur zaten bu rom twrp 1227 destekliyor. Twrp 1227 üzerinde Pb yi yükle. 4 wipe yap EVOX u kur.
Rastgele donma sorununa çözüm olarak bu iki MAGİSK modülünü flashlayın ama Jankok Kernel kullanmanız gerekli. Herhangi bir AOSP romda donma sorununu çözecektir.
NOT 1: Denemedim, direkt olarak telegram grubundan buraya atıyorum.
NOT 2: Jankok Kernel kullanmanız gerekli.
denemişler grupta ekran açılırken donuyor kapanırken donuyor diyorlarRastgele donma sorununa çözüm olarak bu iki MAGİSK modülünü flashlayın ama Jankok Kernel kullanmanız gerekli. Herhangi bir AOSP romda donma sorununu çözecektir.
NOT 1: Denemedim, direkt olarak telegram grubundan buraya atıyorum.
NOT 2: Jankok Kernel kullanmanız gerekli.