Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Hangi rom hocam bu?
Evox4 ise, operayi tarayıcısını kullanmadığım için android9 bir rom arayisindayim.
Eğer donmasından şikayetçiyseniz. Önceden bende de donuyordu. Tekrar temiz kurulum yaptım. Şuan donmuyor. Android system webview ı güncellemedim henüz ondan olabilir. Birde telegramda sirius crdroid official grubunda donmayla alakalı bir patch var onu flashlayın derim. Ben de donma olmadıgı için denemedim. Sanırım adı Pie gpu driver diye bir sey.

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Eğer donmasından şikayetçiyseniz. Önceden bende de donuyordu. Tekrar temiz kurulum yaptım. Şuan donmuyor. Android system webview ı güncellemedim henüz ondan olabilir. Birde telegramda sirius crdroid official grubunda donmayla alakalı bir patch var onu flashlayın derim. Ben de donma olmadıgı için denemedim. Sanırım adı Pie gpu driver diye bir sey.

Sanırım birisi bunu denemiş ve şunu yazmış,

Then I am still facing the freeze problem:|

Galiba donma sorunu devam ediyor diyor.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Sanırım birisi bunu denemiş ve şunu yazmış,

Then I am still facing the freeze problem:|

Galiba donma sorunu devam ediyor diyor.
Sonraki mesajlara hiç bakmadım ama dediğim gibi bi system webview ı güncellemeyin ya da güncellediyseniz uygulamayı ayarlardan tekrar fabrika ayarlarına dönderin. çünkü ben 3 4 gündür kullanıyorum daha donmadı. Bir önceki kurulumumdan farklı olan tek şey android system webview

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
22
az önce bu rom denedim. Ben kolay kolay rom beğenmem ancak bu olmuş.

Lakin android 10'da standart uygulamayı sistem uygulaması yapamadığımı unutmuşum , :) oynadığım oyun için gerekli olan bir fake gps programını sistem uygulaması yapmayı (system-app taşıma) sonucunda hata verdi . Program en son pie ile çalışıyor.

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
3 gündür kullanıyorum maalesef 4 defa dondu başka rom deneyeceğiz

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Bu Android 10 daki hareketleri Android 9 aosp romda kullanma şansımız yok mu modül ile falan

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Bu Android 10 daki hareketleri Android 9 aosp romda kullanma şansımız yok mu modül ile falan
Fluid Navigation Gestures kullanarak en kral Gestures haraketlerini yapabilirsin. Ben hem android 9 hem de android 10 da bu uygulamayı sürekli kullanıyorum.

Alttaki Navigation barı kaldırmak için root veya ADB komutu istiyor bu uygulama.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Fluid Navigation Gestures kullanarak en kral Gestures haraketlerini yapabilirsin. Ben hem android 9 hem de android 10 da bu uygulamayı sürekli kullanıyorum.

Alttaki Navigation barı kaldırmak için root veya ADB komutu istiyor bu uygulama.
Miuide var zaten hocam onlarda aosp romdakiler çok güzel miui geçtim Android aosp romlar geçemiyorum Allah belasını versin böyle telefonun Android 10 kurmak için onu indir bunu flaşla onu yazdır onu wipe yap bıktım tek bi recovery olsa istediğimiz roma tak tak geçsek keşke s3 mini zamanında daha kolaydı herşey...

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Miuide var zaten hocam onlarda aosp romdakiler çok güzel miui geçtim Android aosp romlar geçemiyorum Allah belasını versin böyle telefonun Android 10 kurmak için onu indir bunu flaşla onu yazdır onu wipe yap bıktım tek bi recovery olsa istediğimiz roma tak tak geçsek keşke s3 mini zamanında daha kolaydı herşey...
Xda da şuan yeni bir recovery çıktı. Yorumlar olumlu isterseniz bir deneyin.

Üst Alt