Bende de oluyor hocam arada şebeke hiç gözükmüyor sonra geri geliyor AOSP romlardan kaynaklı çok sıkıntı olmaz şebeke oluyor hep.Sanırım böyle göstermesinde sorun yok bana da ulaşamayan olmadı daha
Peki hiç random olarak donma yaşadınız mı? Beni deli etti random olarak donmalar bende miroom stabil android 10 'a döndüm.Teşekkürler hocam rom cidden güzel telefon akıcı 1 gündür kullanıyorum telefonu tanıyamadım bu benim telefonum mu diye düşünüyorum animasyon ve arayüz yağ gibi
Yok hocam dünden beri kullanıyorum sorun yokPeki hiç random olarak donma yaşadınız mı? Beni deli etti random olarak donmalar bende miroom stabil android 10 'a döndüm.
Bende çok aktif olarak kullandım hatta full time kullandım diyebilirim ama donma olmadıPeki hiç random olarak donma yaşadınız mı? Beni deli etti random olarak donmalar bende miroom stabil android 10 'a döndüm.
Bu bende Miui beta kullanırken oldu ama tekrar etmeyen bir durumdu yani takmadım pekAz önce forumdan çıktıktan sonra telefonu kenara koydum tekrar aldığımda telefon kapalıydı