Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Az önce forumda gezerken cihaz dondu reset atmak zorunda kaldım forumda bir arkadaş donma oluyor demişti ama hiç yaşamadığım için sorun etmemiştim meğersem oluyormuş Google Chrome da oluyor ama sanırım sadece.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Az önce forumda gezerken cihaz dondu reset atmak zorunda kaldım forumda bir arkadaş donma oluyor demişti ama hiç yaşamadığım için sorun etmemiştim meğersem oluyormuş Google Chrome da oluyor ama sanırım sadece.
Demiştim. Telefona sonradan kurduğunuz bir uygulama var mı? Çünkü şuana kadar sizde donma yoktu.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Demiştim. Telefona sonradan kurduğunuz bir uygulama var mı? Çünkü şuana kadar sizde donma yoktu.
Yok hocam günlük kullanımımda oldu ama bir daha olmadı sizin de dediğiniz gibi Google Chrome ile alakalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evo ayarları android 9 da Türkçeydi şimdi ingilizce çok fazla kurcalayamıyorum yanlış bir şey olur da telefon kilitlenir diye.Daha önce havoc da başıma gelmişti düzeltemedim de apar topar telefonu sıfırlamıştım güncelleme ile tamamen Türkçe olsa keşke.

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Bende de tarayıcılarda sürekli donma yaşadım (resetle sonuçlanan) çok kısa zamanda telefon donup kalıyor.
Opera
Opera touch
Puffin
Edge
Firefox
Chrome

Denediğim tarayıcılar

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Bende de tarayıcılarda sürekli donma yaşadım (resetle sonuçlanan) çok kısa zamanda telefon donup kalıyor.
Opera
Opera touch
Puffin
Edge
Firefox
Chrome

Denediğim tarayıcılar
Donma olayı tarayıcılardan kaynaklı değil. Büyük ihtimal android system webview ile bilinmeyen bir uygulama, aynı sistem kaynağını kullanmaya çalışıyor. Tabi ki sıkıntı kaynak kodlarında da olabilir. Çünkü neredeyse mi 8 se de ki bütün android 10 aosp romlarında bu sıkıntı varmış. Hala bir çözüm bulamamışlar.

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Donma olayı tarayıcılardan kaynaklı değil. Büyük ihtimal android system webview ile bilinmeyen bir uygulama, aynı sistem kaynağını kullanmaya çalışıyor. Tabi ki sıkıntı kaynak kodlarında da olabilir. Çünkü neredeyse mi 8 se de ki bütün android 10 aosp romlarında bu sıkıntı varmış. Hala bir çözüm bulamamışlar.
Şu an mint browser diye bir şey buldum. Xiaomi nin tarayıcısı galiba. Bunda herhangi donma kilitlenme yaşamadım. Mesajı mintten yazıyorum. Operayi çok seviyordum.

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Hocam bende öyle sürekli donmalar olmuyor bugün hiç yaşamadım mesela Chrome'u sık kullanmama rağmen.
Ben operayi kullanıyordum, 5 dakika geçmeden donuyordu. Acaba fixi var mı bu sorunun.
Dolphin ve UC browser de donmuyor.
Ama alışamadım bunlara. Zor geliyor kullanması.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben operayi kullanıyordum, 5 dakika geçmeden donuyordu. Acaba fixi var mı bu sorunun.
Dolphin ve UC browser de donmuyor.
Ama alışamadım bunlara. Zor geliyor kullanması.
Valla hocam ben kullanıyorum Chrome ilginçtir hatta şuan öyle yazıyorum ama bilemedim

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
Arkadaşlar MIUI 11 Q yüklü pitch black twrp yi kuramadım bir türlü 3.3.1 ile kuramaz mıyız

Üst Alt