Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Aslında hata yok denemez. Geliştiricinin dediğine göre büyük hataları düzeltmek için yaptığı düzeltmeler bir iki tane küçük hataya sebep olmuş.
1-Type-c kulaklıkları (dönüştürücü kullanılmadan), cihaz şarj cihazı olarak görüyor ama seste sıkıntı olmuyor.
2-Duvar kağıdı olarak pixelin canlı duvar kağıtları kullanıldığında ekran sararıyor. Düzeltmek için telefonu yeniden başlatın.
3-Kesin olmamakla beraber eğer telefon birkaç kez random olarak donarsa internetten (google playden değil) en yeni Android System Webview indirip kurun. Düzelebilir. Bende kurmadan önce birkaç kez dondu telefon. Ben kurdum şimdilik sıkıntı yok.

mtürk07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi 8 se
Konular
2
Teşekkürler hocam,ben eu rom mıuı 11 den mi room mıuı11 e geçtim stabil kullanıyorum şuan miroom mıuı 11.0.3 android 9 yüklü bunun üzerine kuarabilirmiyim

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Recovery ekranı geliyor ama öyle kalıyor dedi. Sistem silindiği için vbmeta ile telefonda açılmaz haliyle :( fastboot ile çözümü varda , aynı kurulum şeklini yaparak sorun yaşamayanda var . Böyle olanda kesin ince bi detay var giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuhaf valla , pb 2.9.0 yükleyip 4 wipe yaparak geri dönüp install den önce FW sonra ROM kurup reboot system deyince telefon PB ekranında takılı kalmış
Telegram da dediklerine göre eğer TWRP logosunda kalıyorsanız bütün her şeyi flashladıktan sonra telefonu yeniden başlatmadan önce bu dosyayı flashlamanız gerekiyormuş. Tekrar twrp logosunda kalmamak için flashlamak lazımmış

Ekli dosyalar

• DisableForceEncryption.zip
    177,6 KB · Görüntüleme: 5

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Aslında hata yok denemez. Geliştiricinin dediğine göre büyük hataları düzeltmek için yaptığı düzeltmeler bir iki tane küçük hataya sebep olmuş.
1-Type-c kulaklıkları (dönüştürücü kullanılmadan), cihaz şarj cihazı olarak görüyor ama seste sıkıntı olmuyor.
2-Duvar kağıdı olarak pixelin canlı duvar kağıtları kullanıldığında ekran sararıyor. Düzeltmek için telefonu yeniden başlatın.
3-Kesin olmamakla beraber eğer telefon birkaç kez random olarak donarsa internetten (google playden değil) en yeni Android System Webview indirip kurun. Düzelebilir. Bende kurmadan önce birkaç kez dondu telefon. Ben kurdum şimdilik sıkıntı yok.
Haklısınız ben bunları hata olarak görmediğim için bana göre sorunsuz ama başkası için sorun gözükebilir :)
Teşekkürler hocam,ben eu rom mıuı 11 den mi room mıuı11 e geçtim stabil kullanıyorum şuan miroom mıuı 11.0.3 android 9 yüklü bunun üzerine kuarabilirmiyim
Twrp sürümünüz 1227 ise Pb 2.9.0 ı yükleyerek 4 wipe yapın kurabilirsiniz. Ben böyle yapıp kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram da dediklerine göre eğer TWRP logosunda kalıyorsanız bütün her şeyi flashladıktan sonra telefonu yeniden başlatmadan önce bu dosyayı flashlamanız gerekiyormuş.
Sorunu fastboot tan kurtarak çözdük şu anda evox kullanıyor. Miui sürümde android 10 a geçmeden de kurulum başarılı oluyor

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam sadece ikisini seçince sebeke varla yok arası oluyor
Bende de bu şekilde ama şebeke konusunda sorun yaşamıyorum. Hani arayan ulaşıyor , mobil veri sorun yok hızlı. Böyle göstermesine çok sıkıntı yapmadım :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200205-200107_Ayarlar.png
    Screenshot_20200205-200107_Ayarlar.png
    177 KB · Görüntüleme: 20
Üst Alt