Kullandigi jancok kernelde olabilirKullanım sırasında oldu. Bu şekilde olmasının sebebi chrome olabilir. Geçenlerde başkalarınında başına gelmişti ya telegram da ya da xda'da ki yorumlarda görmüştüm sebebi chrome diyorlardı ama emin değilim. android web systemview da olabilir
Evox 4.0 sürümüne MIUI stock kamerayi entegre ettiler. Kamera yönünden sorun yaşamazsınızEu 20.1.21 den geçmeye değer mi hocam ben temiz kurulum yapıyorum baya da vakit alıyor değer derseniz ona göre geçeceğim
Arkadaşlar bu romun kernelinde titreşim ayarı yapılabiliyor mu ? Mi 8se titreşimi zayıf geliyor önceki rn5 telefonum da titreşim ayarı yapabiliyordum kerneldeKullandigi jancok kernelde olabilir
Ben AOSP romları MIUI'dan daha çok sevdiğim için kullanmaya devam edicem ama google'ın telefon uygulması yerine stock aosp telefon arama uygulamasını kullanırım diyorsanız crdroid6.2 ya da havoc os ta deneyebilirsiniz.Kullanmaya devam edecek misiniz peki yoksa dönmeyi düşünüyor musunuz ?
Bence değer 1 2 kere donmasına aldırmayıp yeniden başlatırsanız güzelce kullanabilirsiniz.Eu 20.1.21 den geçmeye değer mi hocam ben temiz kurulum yapıyorum baya da vakit alıyor değer derseniz ona göre geçeceğim
Olabilir kerneli güncelliyim belki düzelir.Kullandigi jancok kernelde olabilir
Detaylı ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz miui den farklı olan yerlerini özellikleBen AOSP romları MIUI'dan daha çok sevdiğim için kullanmaya devam edicem ama google'ın telefon uygulması yerine stock aosp telefon arama uygulamasını kullanırım diyorsanız crdroid6.2 ya da havoc os ta deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence değer 1 2 kere donmasına aldırmayıp yeniden başlatırsanız güzelce kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir kerneli güncelliyim belki düzelir.
Detaylı ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz miui den farklı olan yerlerini özellikle
Sırf animasyonları için bile kullanılabilir.Çok teşekkürler