Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Onun için düşünüyorum zaten hocam ancak google fotoğraflar uygulaması falan gmaildeki resimleri falan senkronize ediyor saçma sapan işlere sokuyor beni o yüzden cesaret edemiyorum
Sekronize ayarları var bu dediğiniz basit bir işlem :)

hasta555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
4
bu firmwre dosyasını masik x rom içinde kullanabilirmiyiz, sadece sensör ve portre sorunu var.modem dosyası istemiyordu

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Dayanamayıp yükledim ilk izlenimler iyi
Hocam Animasyonlar nasıl, şu arkaplana indirirken uygulama simgesine doğru küçülme efekti var mı . Kasma olayi nasıl? Telefon boşta iken sabaha kadar % kaç eksiliyor batarya? Birkaç güne ben de yükleyeceğim herhalde. Havoc ile EvolutionX arasında kaldım. Yutup videoları izliyorum karşılaştırma filan. Evox ram yönetiminde havocu geçiyor.

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bu arada alternafif bootlegers 5.0 and 10 da var hocam

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kilit ekranında şebeke olmasına rağmen şebeke yok demesinin bir sebebi var mı peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Animasyonlar nasıl, şu arkaplana indirirken uygulama simgesine doğru küçülme efekti var mı . Kasma olayi nasıl? Telefon boşta iken sabaha kadar % kaç eksiliyor batarya? Birkaç güne ben de yükleyeceğim herhalde. Havoc ile EvolutionX arasında kaldım. Yutup videoları izliyorum karşılaştırma filan. Evox ram yönetiminde havocu geçiyor.
Hocam animasyonlar 10 numara efektler var kasma henüz göremedim ancak pil mevzusuna girmek için çok erken :)

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Poco F1 kullanicisiyim portre rom kaynakli olabilir ya da firmware/vendor ya ni cihaz kayankli da olabilir ben Gcam de boyle bir sorun gormedim biz de de boyle bir sorun vardi rom cok guzel Poco F1 de miui deneyiminiz iyi degilse bu aosp rom guzel gelecektir

Kilit ekranında şebeke olmasına rağmen şebeke yok demesinin bir sebebi var mı peki ?

Hocam animasyonlar 10 numara efektler var kasma henüz göremedim ancak pil mevzusuna girmek için çok erken :)
Pil ben kendim icin soyleyeyim Lawrun Kernel kullaniyorum Spectrumdan batarya moduna alinca fena gidiyor daha Greenify kuramadim bile NFS Injector var bi batarya icin bir de agresif doze modunda telefon

Üst Alt