Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Ben havoc os ile denedim onda da portre modunda kameraya baglanilamiyor hatası aldım.
Kusura bakmayın karıştırmış olabilirim. crdroid v6.2 official olabilir ama eminim romlardan birinde çalışıyordu portre modu.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Çok önemli mi sizin için bilmiyorum ama eğer akşam olduğu zaman otomatik olarak karanlık (dark) moda geçmesini istiyorsanız google play de Automatic Dark Theme for Android 10 uygulamasını yükleyin gerekli izinleri bilgisayardan adb üzerinden verin

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Konu güncellenmiştir...
can.cil bilgiler için teşekkürler...

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Kullanıyormusunuz siz hocam ?
Pil süresi için bir şey diyemem ama dün akşamdan bu yana telefon random bir şekilde bir ya da iki kere dondu. Niçin olduğunu bilmiyorum. Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Onun dışında dört dörtlük rom. Arayüzde en ufak bir kasma yok ve özelleştirmeleri çok fazla

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Kurdum kullandım şimdi MIUI stabildeyim. Şarj süresi baya iyi , stabil , sensör sorunu yok. MIUI ye dönme sebebim sadece MIUI olduğu için haha--

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben de miui ciyim ancak beta da arayüz kasım kasım kasılıyor deli etti beni sensör sorunundan hiç bahsetmiyorum zaten evonun eski versiyonunu kullanmıştım ancak miui alışkanlığımdan dolayı geri dönmüştüm bendeki en büyük sorunu galeri ve kamera olmuştu.Miui stock a alışınca google uygulamaları çok saçma geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil süresi için bir şey diyemem ama dün akşamdan bu yana telefon random bir şekilde bir ya da iki kere dondu. Niçin olduğunu bilmiyorum. Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Onun dışında dört dörtlük rom. Arayüzde en ufak bir kasma yok ve özelleştirmeleri çok fazla
Kullanırken mi dondu hocam yoksa kendiliğinden mi kitlenmiş cihaz ?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Ben de miui ciyim ancak beta da arayüz kasım kasım kasılıyor deli etti beni sensör sorunundan hiç bahsetmiyorum zaten evonun eski versiyonunu kullanmıştım ancak miui alışkanlığımdan dolayı geri dönmüştüm bendeki en büyük sorunu galeri ve kamera olmuştu.Miui stock a alışınca google uygulamaları çok saçma geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanırken mi dondu hocam yoksa kendiliğinden mi kitlenmiş cihaz ?
Kullanım sırasında oldu. Bu şekilde olmasının sebebi chrome olabilir. Geçenlerde başkalarınında başına gelmişti ya telegram da ya da xda'da ki yorumlarda görmüştüm sebebi chrome diyorlardı ama emin değilim. android web systemview da olabilir

Üst Alt