Yardım Rom - Mİ5S 8,2,1,0 Global kararlıdan MI5SGlobal_7.5.25 Geçmek ...

• Konbuyu başlatan none
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 966

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Forum büyüklerim ve üstadlarım yardımcı olursanız çok sevinirim benim telefonumda şu anda 8,2,1,0 global kararlı rom yüklü resmi siteden 7,5,25 olan global beta romu zip dosyası olarak pc ye indirdim şimdi sorum şuki bu zip dosyasını direk telefona atsam telefonun güncelleyicisinden bu romu seçip yükle desem sorun olurmu ne gibi sorunlarla karşılaşırım yapmam gereken başka bir işlem varmı inanın bu konulara acayip acemiyim ve şu root olayını senelerdir çözemedim ing kısıtlı diyemi yoksa işi bir türlü anlayamıyorum diyemi bilemedim shake~~ sizlerden ricam yapmam gerekenleri bir çocuğa anlatır gibi yazabilirmisiniz vakit ayırıp yazabilirseniz şu ramazan mübarek günün hürmetine çok duamı alırsınız birde bu rom haftalık güncelleme alır değilmi şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Erkan007

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ERKAN
Cihazım
XİAOMİ Mİ5
Meslek
İNŞAAT MÜHENDİSİ
Konular
0
Bende aynı şekilde 8.2.1den güncelleyiciden seçtim kuruldu

Oyla:

piyanist79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadık
Cihazım
mi5s
Konular
0
Bende mi5s 8.0.3.0 yüklüydü. Baktim guncelleme gelmiyo bende telefondan girdim bu sitedeki mi5s icin olan 7.5.25 betayı (recovery) olan linki telefona direk sectim indirdim. Zip olarak iniyor zaten. İndikten sonra guncelleyiciden girdim 7.5.25 dosyasini buldum sectim. Sorunsuz guncellendi. Ama telefondaki resimlerde dahil hersey siliniyor. Yedekledikten sonra guncelle. Suan gayet stabil.

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Bende mi5s 8.0.3.0 yüklüydü. Baktim guncelleme gelmiyo bende telefondan girdim bu sitedeki mi5s icin olan 7.5.25 betayı (recovery) olan linki telefona direk sectim indirdim. Zip olarak iniyor zaten. İndikten sonra guncelleyiciden girdim 7.5.25 dosyasini buldum sectim. Sorunsuz guncellendi. Ama telefondaki resimlerde dahil hersey siliniyor. Yedekledikten sonra guncelle. Suan gayet stabil.

Hocam deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler.

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12

Hocam çok teşşekkürler bilgilerin için

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Hocam ilk etapta bir deneyin, eğer olmaz ise BL açıksa fastbot olarak kurmanız gerekecek .

Hocam çok sağolasın bilgiler için BL kilidi açık değil ama arkadaşların da dediği gibi deniyeceğim yedek alıp kuracağım bakalım olacakmı çok sağolasın.

Oyla:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Ben de aynı şekilde güncelleyici üzerinden Beta ROM'a geçiş yaptım. Şu ana dek oldukça memnunum fakat kurulumun ardından Wipe yapmayı unuttum. Herhangi bir etkisi olur mu bunun bilemiyorum fakat sanırım zamanla bunu da göreceğim. Birçok kişinin söylediği gibi parmak izi çok başarılı olmuş bu sürümde.

Hocam bu arada wipe nedir tam bilemiyorum ama

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bu arada wipe nedir tam bilemiyorum ama
Hocam BL açıktıktan sonra TWRP üzerinden yapılan temizlik işlemidir. Temiz bir kurulum içinde wipe-advanced wipe a girip system, data, cache, dalvik seçip wipe yaptıktan sonra romu kurarsanız.

Oyla:
Üst Alt