- Adım
- Timuçin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Makine Mühendisi
- Konular
- 17
Onu bilemiyorum, siz mirom üzerine eu rom mu kuracaksınız ?Sanirim bende de bi problem olmaz?
Onu bilemiyorum, siz mirom üzerine eu rom mu kuracaksınız ?Sanirim bende de bi problem olmaz?
EU 9.3.1 için batarya performansı kötü diyenlere gelsin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Bende miuiprodaydım redmi 5 plus için güncelleme vermediler sebebi sızıntı olmuş böyle saçma sistem olamaz o yüzden eu romdayım her hafta güncelleme sabit geliyor gayet stabil maceraya gerek yok ikinci favorim pixel experience.Maşallah ınızı kabul ettim ve darısı başınıza inşallah diyorum
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
yok yok hocam miroomda 9.2.28 den 9.1.24 geri dönecemOnu bilemiyorum, siz mirom üzerine eu rom mu kuracaksınız ?
Mi room üzerine eu rom kurunca ne gibi sıkıntı oluyorOnu bilemiyorum, siz mirom üzerine eu rom mu kuracaksınız ?
Temiz kurulum sart hocam aksi taktirde problem yasama ihtimalin yüksek mi logoda kalma yada kullanırken tutarsizlik vsMi room üzerine eu rom kurunca ne gibi sıkıntı oluyor
3 wipe yapıp geçtim. Datayi silmeden sorun çıkarmadi hep böyle yapıyorumTemiz kurulum sart hocam aksi taktirde problem yasama ihtimalin yüksek mi logoda kalma yada kullanırken tutarsizlik vs
Sıkıntı yok ise problem yok hocam ihtimal dahilinde hersey tabiki3 wipe yapıp geçtim. Datayi silmeden sorun çıkarmadi hep böyle yapıyorum
Mi room üzerine eu rom kurunca ne gibi sıkıntı oluyor
EU kararlı, adı üstünde, aylık güncelleme alır ve oldukça hatasız olduğu söyleniyor, EU Beta ise haftalık güncelleme alıyor ve bana göre kararlı gibi, bugüne kadar hata görmedimEU rom global ile beta arasındaki farkları tam olarak açıklayabilecek varmı