- Adım
- İsmail Ercan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Konular
- 4
Merhaba arkadaşlar. K20 Pro cihazım var. İlk MIUI yüklendiğinde telefon yeniden başladığında TWRP menüsünde takılı kalmıştı ne yapsam, system desem çıkamamıştım. En sonunda wipe yaparak telefonu sıfırlayarak açabilmiştim. Rom atıldı, şuan MIUI 12.0.1 Global yüklü. Cihaz adı da Mi 9T Pro olarak gözüküyor. İlk yüklendiğinde bu sürüm yeni bir MIUI gelmişti ama kararlı değil beta sürümdü. Ben de daha güncel diye şebeke üzerinden, ayarlardan güncellemeyi indirmiştim. Bu sefer de TWRP menüsü geldi ama system butonuna basarak çıkabilmiştim. Telefon yeniden başladı. Güncelleme bitmemişti sanırım. Dokunmatik gitmişti. Hiçbir yere dokunamıyor ya da parmak izini kullanamıyordum. Açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu yeniden başlattım. Dokunmatik sorunu düzeldi. Ama güncelleme yüklenmemiş normal haline dönmüştü. o zamandan beri uzun bir süre güncelleme yüklemedim beni korkuttu o olay biraz. Şimdi bir baktım da MUIU 12.0.3 kararlı süürm gelmiş. Yüklemeli miyim? Yüklersem sorun olur mu? TWRP hala yüklü müdür acaba, çünkü yeniden başlarken TWRP menüsünde sıkışması çok korkutuyor beni sıfırlamadan çıkamıyorum galiba. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler buraya kadar okuduysanız.