Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Capricorn]LineageOS 16

selvet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selvet
Cihazım
mi 5s
Konular
0
benyükledim ve kullanıyorum gayetbhızlı ve tabil bir room olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece "SELinux is permissive" çalışmıyor onunda açıkcasıne işe yaradığını bilmiyorum onun dışında her şey saat gibi çalışıyor. bil durumu şu ana kadaar kullandığım en iyi room. open gappsarm64-9 0-pico yükledim sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleme:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
üstad parmak izi nasıl, güzel çalışıyor mu ? pixel experience kullanıyorum şu an memnunum ama android 9 denemek isterim bi ara.

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
üstad parmak izi nasıl, güzel çalışıyor mu ? pixel experience kullanıyorum şu an memnunum ama android 9 denemek isterim bi ara.
pixel in 9.0 surumu cikmadimi?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Şu dil olarak değiştir: İngilizce

Sevgili Mi 5'ler Kullanıcıları,

Mi 5'ler için Android Oreo Güncelleme haberini önceden duyuruyor muyuz? Xiaomi Mi 5s, Eylül 2016'da piyasaya sürüldü. İlk olarak, Mi 5'ler Android Marshmallow'la başladı ve daha sonra Android Nougat'a güncellendi. Ve şimdi, sözümüzü duyurduğumuz gibi, mi 5'ler için android oreo geliştirmeye ve Ekim 2018'in ilk haftasında kapalı beta rom yayınlamaya başlıyor. Yarın Cuma güncellemesi (MIUI Beta Rom 8.9.13) en son kamu MIUI 10 Beta Rom tabanlı olacak. Mi 5s için Android Nougat Sürümünde. Bu güncellemeden sonra, MIUI Beta Rom güncellemesini 17 Eylül'den itibaren askıya al. MIUI 10 kapalı Beta Rom, android oreo versiyonuna dayanarak Ekim ayında yayınlanacak. Bu süre zarfında, daha fazla kod değişikliği olacak. Daha sonra kamuya açıklanma tarihi için güncelleyeceğiz ve adaptasyon çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlamak için ilerlemeyi hızlandıracağız! Hasta için tekrar teşekkürler. Lütfen daha fazla bilgi için forumda kalmaya devam edin.

"Her zaman harika bir şeyin gerçekleşmesi gerektiğine inan"

Saygılarımızla,
Mi 5s Alt Forum Yönetimi Ekibi.

Oreo gözüktü hazirunlar 8-9-13 son beta rom oluyor nougat adına,bundan sonra askıya alınıp ekime yetiştirmeye çalışıyorlarmış haberi olmayanlara duyuralim selametle

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Lineageos 16 official olarak destek vermeye başladı. Aşağıdaki linkten indirip kullanmaya başlayabilirsiniz

MI 5s Eu Beta 9.3.14

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
Lineageos 16 official olarak destek vermeye başladı. Aşağıdaki linkten indirip kullanmaya başlayabilirsiniz

MI 5s Eu Beta 9.3.14
gapps gereklimi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt