Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ellerine salik hocam ben hep masik romu kullanmak isdiyordum ama sirf yazi tipi cok ince { bu miuii romlarin nereyse hepisinde var } okuyumadigimdan { gozum zayif } hep es keciyordum ama sizin ios yazi tipinizi rastladigimdan beri nerdeyse 4 saatdir masikdeyim resmen vazgevilmezim oldu ellerine salik devamini
ellerine salik hocam ben hep masik romu kullanmak isdiyordum ama sirf yazi tipi cok ince { bu miuii romlarin nereyse hepisinde var } okuyumadigimdan { gozum zayif } hep es keciyordum ama sizin ios yazi tipinizi rastladigimdan beri nerdeyse 4 saatdir masikdeyim resmen vazgevilmezim oldu ellerine salik devamini
global room yüklü bende rutsuz cihaz bunu nasıl yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş telefona rut yapmadan bu yazı tiplerini kullanamıyorum kullandığım tema ios ve yazı tipi içe aktarıp yazı fontunh aktif ettiğimde res atıp font uyguluyor sorun yok ama belli bir süre sonra çokuyor tema ve orijinal temaya dönüyor daha sonra duvar kağıdı değiştiriyorum gene çöküp kendi orijinal duvar kayıtlarına dönüyor deliricem rutsuz yazı tipi değiştiremiyormuyuz ya
Arkadaş telefona rut yapmadan bu yazı tiplerini kullanamıyorum kullandığım tema ios ve yazı tipi içe aktarıp yazı fontunh aktif ettiğimde res atıp font uyguluyor sorun yok ama belli bir süre sonra çokuyor tema ve orijinal temaya dönüyor daha sonra duvar kağıdı değiştiriyorum gene çöküp kendi orijinal duvar kayıtlarına dönüyor deliricem rutsuz yazı tipi değiştiremiyormuyuz ya
Merhabalar temalardan ben ios arayüz kullanıyorum iPhone gibi kullanıyorum mi 8 cihazımı fakat sizin bu yazı tipini tema editör den aktarinca 2 adet temalara roboto geliyor birisini yaparken üçüncü parti yazikim hatası veriyor diğerini yapınca restart atıyor ve yazı tipi kullanabiliyoruz fakat belli bir süre sonra da ios arayüz teması çıkıyor ve Xiaomi orijinal temasına kendi temasına geri dönüyor fakat yazı tipi duruyor bu durum neden kaynaklanıyor ios temasında bu yazı tipini kullanmak istiyorum kullanamıyorum hadi onu da geçtim duvar kağıdını bile değiştirdiğim anda gene çıkıyor gene kendi orijinal tema duvar kağıtlarına dönüyor ?