Volkan Çolak (alıntıdır)
S5 max ile ilgili sorularım var, yardımcı olursanız sevinirim.
1.Bugün ilk haritalamayı yaptım, yatak odası ,çocuk odasını ayrı renkte ayrı oda olarak gördü. Ancak salon, koridor ve mutfağı tek oda gibi gördü. Burayı ayırmak istediğimde RESET FAILED gibi bir uyarı veriyor neden acaba?
2.Bu robot toz haznesi dolunca uyarı vermiyor mu? Dolmuş, neredeyse taşmıştı.
3.Ben Roborock uygulamasını kurdum, ancak eşimin de ,Süperme işlemini falan kendi telefonundan yapabilmesini istiyorum, var mı yöntemi?
4.Harita kopyalama gibi bir şey yok mu? Yeni oluşturduğu haritayı kopyalayıp, birini süpürme için, diğerini silme için kullanmak istiyorum.
——
ekayonline
Merhabalar, Roborock uygulaması üzerinden,
1-Harita üzerinde bulunan Edit Map 'e tıklayıp Edit Room sekmesinden Merge'ye tıklayıp odaları birleştirebilir, Divide 'e tıklayıp odaları ayırabilir, Name ile isimlendirebilirsiniz
2-Toz haznesi dolunca uyarı vermemektedir, Çekim kapasitesinin iyi olması için her temizlikten sonra temizlenmesini öneririz. Toz haznesi ve mop temizliğiyle ilgili videolarımız kanalımızda mevcuttur izlemenizi tavsiye ederiz.
3-Başka telefonlardan robotu yönetebilirsiniz, kullanıcı başka telefondan kayıt olur, Asıl kullanıcı (Robotun tanımlı olduğu) Profile kısmına tıklayıp Device Sharing' e tıkladıktan sonra Share kısmından Roborock s5max'e tıklayıp sağ üst tarafta bulunan + butonuna tıkladıktan sonra kullanıcının kayıt olduğu mail adresi ya da telefon numarası girildikten sonra kullanıcıya bildirim gider, kabul edip kullanmaya başlayabilir.
4- Harita kopyalama maalesef bulunmamaktadır. Yeni harita ekleyebilirsiniz aynı haritayı ya da farklı odayı yeni harita olarak kaydetmek için kanalımızda bulunan ''Roborock s5 Max birden fazla harita tanımlama'' videomuzu izleyebilirsiniz.
Sorularınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi