Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

aresbilir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
redmi note8 pro
Meslek
Memur
Konular
4
Hocam bendeki cihaz da rootlu ve banka uygulamalarını rahat kullanıyorum. Vakıfbank hesabım olmadığı için bilgim yok fakat Enpara,Finansbank,Garanti,YapıKredi,Tosla,TürkiyeFinans sıkıntısız kullanıyorum. Magisk Hide ile sorun çıkmıyor.

Tavsiye ettiğim magisk sürüm 24.3 onu kullanın.
Üstadım sonunda çözdüm sorunu. Vakifbank temassız nfc telefonla ödeme konusunu çözdüm. Videolar izledim uyguladım oldu. Telefonla nfc ödeme sorunu yaşayan olursa birebir talimatları yerine getirirlerse oluyor.
1- telefonda uygulamar kismina girip, uygulamalari yönet diyoruz, burada sistem uygulamalarini etkinlestirip, "device healt services" sistem uygulamasindan güncellemeleri kaldır seçeneğine tikliyoruz
2- banka uygulamaniz hangisi ise (benim vakifbank mobil) bulup önbelleği temizliyoruz.
3- telefonu kapatıp açıyoruz ve kullanmaya baslayabiliriz 👍

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
Üstadım sonunda çözdüm sorunu. Vakifbank temassız nfc telefonla ödeme konusunu çözdüm. Videolar izledim uyguladım oldu. Telefonla nfc ödeme sorunu yaşayan olursa birebir talimatları yerine getirirlerse oluyor.
1- telefonda uygulamar kismina girip, uygulamalari yönet diyoruz, burada sistem uygulamalarini etkinlestirip, "device healt services" sistem uygulamasindan güncellemeleri kaldır seçeneğine tikliyoruz
2- banka uygulamaniz hangisi ise (benim vakifbank mobil) bulup önbelleği temizliyoruz.
3- telefonu kapatıp açıyoruz ve kullanmaya baslayabiliriz 👍
Hocam konu içine ekliyorum.
Teşekkürler.

gunmehmet225

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
İyi günler bu romu kurduktan sonra, mesaj alamıyorum. Mesela telefonuma onay kodu gelmiyor. Nasıl halledebilirim?

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
İyi günler bu romu kurduktan sonra, mesaj alamıyorum. Mesela telefonuma onay kodu gelmiyor. Nasıl halledebilirim?
Hocam bu sorun hiçbir rom kurulumundan sonra olan bir sorun değil. Hiçbir rom mesaj engellemez farklı bir sorun var sizde. İngilizce kanaldan destek alın.

gunmehmet225

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Hocam bu sorun hiçbir rom kurulumundan sonra olan bir sorun değil. Hiçbir rom mesaj engellemez farklı bir sorun var sizde. İngilizce kanaldan destek alın.
Hocam, romun kendis sitesinden 9.3 versiyonunu indirdim flashladım. her şey yolunda gitti mesaj problemim çözüldü lakin google uygulamaları yüklü değil. bunu nasıl çözebilirim?

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Hocam, romun kendis sitesinden 9.3 versiyonunu indirdim flashladım. her şey yolunda gitti mesaj problemim çözüldü lakin google uygulamaları yüklü değil. bunu nasıl çözebilirim?
Vanilla variant kurmuşsunuz. Gapps versiyon kurmanız gerekiyor, yada gapps indirmeniz gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vanilla variant kurmuşsunuz. Gapps versiyon kurmanız gerekiyor, yada gapps indirmeniz gerekiyor.
Gapps versiyon yok galiba sitesinde.
buradan core versiyon indirebilirsiniz en hafifi bu, ben genelde bunu kullanıyorum. Romdan sonra direkt flashlamanız gerekiyor.

Gapps versiyon yok galiba sitesinde.
buradan core versiyon indirebilirsiniz en hafifi bu, ben genelde bunu kullanıyorum. Romdan sonra direkt flashlamanız gerekiyor.
Not olarak vanilla sürüm sorunlu galiba ve sitedeki geliştirici farklı sanırım. Enes bey daha iyi yardımcı olur.

Son düzenleme:

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
Hocam konu içeriğini tam okusaydınız burada bulunan rom'un internet sitesi ile bağımsız olduğunu anlardınız.

Konudaki rom tamamen farklı bir rom. Sizin kurduğunuz tamamen farklı sadece altyapısı crDroid

Konuda bulunan TimJosten Destekli siz Dorkjoker destekliyi kurmuşsunuz.

Konu içinde bulunan romu Talimatları izleyerek kurun sorun düzelir.

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Hocam konu içeriğini tam okusaydınız burada bulunan rom'un internet sitesi ile bağımsız olduğunu anlardınız.

Konudaki rom tamamen farklı bir rom. Sizin kurduğunuz tamamen farklı sadece altyapısı crDroid

Konuda bulunan TimJosten Destekli siz Dorkjoker destekliyi kurmuşsunuz.

Konu içinde bulunan romu Talimatları izleyerek kurun sorun düzelir.
Hocam şu bahsettiğiniz mod'lardan haber varmı? Oyun için olan.

Enes M.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Paramedik
Konular
12
Hocam şu bahsettiğiniz mod'lardan haber varmı? Oyun için olan.
Valla hocam bir vakit bulsam konuya %50 ekleme yapıcam da vakit yok işte yeni ayarlar yükleniyor ama bakıp da işlemeye vakit bulamıyorum valla

Bayram önü benim işler açık o yüzden hiç vaktim yok büyük ihtimal bayramdan sonra eklenecek hepsi

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Valla hocam bir vakit bulsam konuya %50 ekleme yapıcam da vakit yok işte yeni ayarlar yükleniyor ama bakıp da işlemeye vakit bulamıyorum valla

Bayram önü benim işler açık o yüzden hiç vaktim yok büyük ihtimal bayramdan sonra eklenecek hepsi
Tamamdır hocam beklemedeyim.

Üst Alt