- Adım
- Şeref
- Cihazım
- Not 3
- Konular
- 1
Doğru dosyayı flaşladığınızdan emin olun zip icinden cikan dosyayi flaşlıyorsunuz hocam. Direk indirdiğiniz zip dosyasını değil.Merhaba talimatları uyguluyorum fakat kurmayı başaramadım. Rom kurulumunda hata veriyor sorun ne olabilir ?
Önerilen twrp ile deniyorum
Enes M.
FW sürüm olarak 12.5 üzerine mi kurmaya çalışıyorsunuz?Merhaba talimatları uyguluyorum fakat kurmayı başaramadım. Rom kurulumunda hata veriyor sorun ne olabilir ?
Önerilen twrp ile deniyorum
Enes M.
Evet cvp verdiğiniz için teşekkür ederim fakat kurulumu yaptım herşey yolunda ama hızlı sarj olmuyor neden olabilir eski MIUI sürümünde sorunsuz hızlı sarj oluyorduFW sürüm olarak 12.5 üzerine mi kurmaya çalışıyorsunuz?
Romda turbo şarj desteği olması lazım Enes M. üstad daha iyi bilir.Evet cvp verdiğiniz için teşekkür ederim fakat kurulumu yaptım herşey yolunda ama hızlı sarj olmuyor neden olabilir eski MIUI sürümünde sorunsuz hızlı sarj oluyordu
Romda Turbo Şarj Desteği Mevcut.Evet cvp verdiğiniz için teşekkür ederim fakat kurulumu yaptım herşey yolunda ama hızlı sarj olmuyor neden olabilir eski MIUI sürümünde sorunsuz hızlı sarj oluyordu
Güncelleme için teşekkürler.27 Nisan 2023 Konu Güncellenmesi
- Konu içeriği baştan sona incelenerek güncel olmayan kısımları kaldırıldı.
- Bilinen sorunlar ve ipuçları kısmına birden fazla anlatım eklendi.
- Ek Uygulamalar adlı yeni bir konu alt başlığı eklendi
Tekrar yazdırın twrp'yi olmazsa miui rom atın ardından twrp'yi yazdırınhocam ben twrp'yi cihaza yükledim. ses açma+power tuşlarına basılı tutuyorum twrp ekranı gelmiyor. cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor.
sorun ne anlamadım