- Adım
- Enes
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Paramedik
- Konular
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evo is closed because of the way the rom is build. It's all hand word from scratch. He's not going to teach kids how to make it by doing git commits every month, he's already working hard enough on the rom . We will never go open sourceUyarı ve bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bu romda böyle bir durum olduğunu bilmiyordum. Çok daha dikkatli olacağım
Siz neden savunmaya geçtiniz ki hocam? Sizin amacınızın ve niyetinizin iyi olduğunu bizler biliyoruz zaten. Madem rom yapımcıları ile iletişiminiz var haklarındaki bu iddiaları kendilerine iletip bizler için bir cevap ister misiniz rica etsem?
Ayrıca romun kapalı olması benim açımdan anlaşılabilir değil... AOSP yani Open Source olan bir romu kapalı olarak vermek ve denetlenmesini engellemek iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmiyor.
Message from @DeannWinchester
Also he has ported original miui camera which tool him 2 weeks to do and that is something exclusive to his work and why would a person share his exclusiveness
yapımcı ekip tarafından gelen mesaj.
rom u savunmaya geçmedim. geçme gibi de bir niyetim yok.
kendim kullanıyorum. sorun yok . sizler içinde paylaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam konu içindeki gcam sürümü kullanabilirsiniz files kısmında mevcut.Bu sürüme özel gcam var mı yoksa istediğimiz herhangi birini indirebilirmiyiz?
Evo is closed because of the way the rom is build. It's all hand word from scratch. He's not going to teach kids how to make it by doing git commits every month, he's already working hard enough on the rom . We will never go open source
Message from @DeannWinchester
Also he has ported original miui camera which tool him 2 weeks to do and that is something exclusive to his work and why would a person share his exclusiveness
yapımcı ekip tarafından gelen mesaj.
rom u savunmaya geçmedim. geçme gibi de bir niyetim yok.
kendim kullanıyorum. sorun yok . sizler içinde paylaştım.
hocam konu içindeki gcam sürümü kullanabilirsiniz files kısmında mevcut.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bunuda ekliyim telegram üzerindeki konuşma isteyen arkadaşlar konu da bulunan ingilizce telegram kanalından da rom hakkında sorular sorarak cevap alabilir
Son düzenleme: