- Adım
- Enes
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Paramedik
- Konular
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam instagram muhabbetine birşey diyemem çünkü ben modlu kullanıyorum ve sıkıntısız çalışıyorRomu 2 3 günlük kullanımım boyunca ufak tefek birkaç probleme denk geldim
1.İnstagram ilk girişlerde kendini kapatıyor (3 4 kez denk geldim )
2.Cihazi şarja takarken şarj alıyor anormal şekilde de hızlı ve güzel alıyor çabuk da bittiğini söylemem ama kısa süreli böyle Cihazı geceden şarja bırakınca (şarjı 3-4 ) sabaha 90 ve civarlarında oluyor sebebini anlamadım sanki şarjı dolduktan sonra telefon güç girişini kesiyor da boşta şarjı gidiyor gibi
Bunun dışında rom çok sağlam güzel bir rom oyun kısmında rn8 pro ile pubg performansı olarak çok iddiası olan bir telefon olmasa da ısınınca diğer kullandığım MIUI Roma göre yüksek güzel bir performans verdiğini söyleyebilirim
3-4 işlem bile yapsam cihazımda arkaplanda olan 5.islem bile hiç bozmadan açılması da romu gerçekten çok işlevsel kılıyor MIUI romda olsaydım kesin kapanmıştır dediğim işlemler bile aynı kaldığı gibi çalışıyor
batarya kısmında bende geceden bırakıyorum ama sabah uyandığımdan full dolu oluyor ve güç kesme gibi bir durum söz konusu değil