Maalesef boyle bir destegi yok.Bu Gcam üzerinden geniş açı ve tele kameraya geçişlerini nasıl sağlayabilirim
Son güncel sürümü yükledim. Ufak tefek şeyleri değiştiriyorlar sanırım. AWB için yeni gelen seçeneklerde kullanılabilir olanlar mevcut. Yavaş yavaş sistem oturacak sanırım.Maalesef boyle bir destegi yok.
Son surum olan STABIL V2 konuya eklenmistir. Guzel gunlerde kullanin!
sanırım bunda da türkçe dil desteği yokSon güncel sürümü yükledim. Ufak tefek şeyleri değiştiriyorlar sanırım. AWB için yeni gelen seçeneklerde kullanılabilir olanlar mevcut. Yavaş yavaş sistem oturacak sanırım.
Bu sadece pro6 içinNote 6 pro yok listede
Türkçe dil desteğini uygulama tam olarak stabil olduğunda mevcetin hocam sağlayacaktır. Kendisinin o yönde bir çalışması olacağını söylemişti. Rus arkadaşlarımız yaptıkları için maalesef şuan sadece İngilizce dilinde çıkıyor uygulama.sanırım bunda da türkçe dil desteği yok
Kendi yapmakta olduğun bir config dosyası mevcut, yakında konuya ekleyeceğim hocam.Son güncel sürümü yükledim. Ufak tefek şeyleri değiştiriyorlar sanırım. AWB için yeni gelen seçeneklerde kullanılabilir olanlar mevcut. Yavaş yavaş sistem oturacak sanırım.
Sürümleri, test ettikten sonra paylaşıyorum. Miuiturkiye ailesine sorunlu uygulama kullandırtmak gibi bir niyetim olmadığı için bu tür bir önlem aldım.V3 yayınlandı