Hocam eline emeğine sağlık türkçe versiyonunu bekliyorum malesef dil olmayınca kullanmak çok zor oluyorYakında ekleyeceğim.
Stock ayarlar gayet başarılı. Ayarları düzenleyerek kendi gözünüze en hoş gelenini ayarlayabilirsiniz.V14 ün ayarları paylaşılmayacak mı acaba.Bizde ona göre ayarlayıp güzel fotoğraflar çekelim.Teşekkür ederim.
Türkçe versiyon dosyaları hazır fakat apk yı açıp kapatmakta sorun yaşıyorum. Apk yı decompile edebilen gönüllü olursa Türkçe versiyonun gelişide hızlanır.Hocam eline emeğine sağlık türkçe versiyonunu bekliyorum malesef dil olmayınca kullanmak çok zor oluyor
Portre modundada hdr açık olmalı.Bu son sürümün ayarlarını anlatacak yokmu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Portre modu içinmi hdr min açık olması lazım
Çözüm mevcetin hocama aittir. Alıntılayarak ekledim hocam. Umarım sorununuz çözülmüştür iyi forumlar hocam. Copy paste'de yapabilirdim ama bilirsiniz mevcetin hocama saygımdam. Umarım sizin için gereklidir bu alıntı.Ayarlara tıklayınca uygulamadan atıyor acil yardım
**ÖNEMLİ!**
• Google Kamera uygulamasını yükledikten sonra, Ayarlar>Uygulamaları Yönet>Camera (Google Kamera Uygulaması)>Verileri Temizle>Tüm Verileri Temizle işlemini yapınız.
• Uygulama ayarları sıfırlandıktan sonra uygulamayı açarak kendinize uygun ayarları seçebilirsiniz.
Link sağlam. Farklı bir tarayıcı ile deneyiniz.Mega linkinde sikinti var v14te kontrol edebilir misiniz ?
Teşekkürler hocam.
Evet hocamŞans eseri yeni bir özellik keşfettimburaya yazıyımda bilmeyen kişiler faydalansın
Kamera açıkken çekeceğimiz şeye doğru tutarak bir süre bekliyoruz. Sonra ekranın tam ortasından soldan->sağa doğru kaydırıyoruz ve kamerayı ilk açtığımız andan beri çekmeye başladığı fotoğraflara bakıyoruz(kamerayı açınca kendisi otomatik olarak çekmeye başlıyor zaten). Oradaki fotoğraflara bakıp en iyi kareyi seçiyoruz ve alt ortadaki mavi, tik işaretli tuşa basıyoruz. Böylece 5-6 tane fotoğraf çekip galeride bakıp en iyisini seçmek yerine daha basit olan bu özelliği kullanarak işimizi kolayca hallediyoruz.
İyi forumlar![]()
Bu sorun bende mevcut değil. Bu telefonun yazılımı ile alakalı değil. Çözüm olarak kamera lensinizin temizliğini kontrol edin. Lens koruyucunuz varsa çıkartın(Bu sorunun en büyük sebebi). Telefonun kabı varsa, kapsız çekim yapın ve deneyin.Lens flare sorunu cok caniminsikiyor normal kamera uygulamasindada oluyor iphonr 6 sinolan arkadsimda bile işik yanan biyeri duzgun sekilde cekerken benim kamerada ışık saga sola uzuyor bunun cozumu yokmu