Google Chrome ile açıp denermisiniz birde.Tüm linkler bana küsmüş heraldeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamam hocam chrome ile girince hepsi düzeldiGoogle Chrome ile açıp denermisiniz birde.
Telefonunuz nedir?Bu son cikan v 8 i denemek uzere eski kamera uygulamasini silip bunu yuklemeye calistim fakat uygulama yuklenemedi dedi simdi eski surum olan v5 i yuklemeye calsiiyorum fakat ayni hatayı v5 icinde v4 icinde aliyorum google kamerayi geri yukleyemiyorjm yardim
Gcam için mutlakaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirı yükleyin. Özellikle Gcam 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor. Neler yapabiliyorsunuz ?
* portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabiliyorsunuz
* çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabiliyorsunuz.
Not: Gcam / Settings / Advanced / Enable google photos, aktive edin..
Google fotoğraflara girdikten sonra ayar yapacağınız resmi açın. Alt tarafta yatay üç çubuk(fotoğraf düzenleme) simgesine tıklayın. En altta bulanıklık ayar çubuğunu göreceksiniz.Hocam bu bulanıklık ayarını nereden yapıyoruz? Fotografı google fotoğraflarda açtım ancak bulamadım bulanıklık ayarını? Gcam'den mi ayarlıyoruz yoksa?
Telefonunuzda google kamera uygulamasının yüklü olmadığına emin olduktan sonra cihazı yeniden başlatarak baştan kurarmısınız.redmi note 7 miroom 9.9.3
Bugün içinde V9 gelecek. Kendi testlerim bittikten sonra konuya eklerim.V9 için çalışıyorlar ve ufak pürüzler kalmış sadece. Kodlamalar bitince V9 sürümü de yayınlanacak arkadaşlar.