Ben orjinal ayarlarını kullanıyorum. Bi önerilen ayar gelirse geliştiriciden paylaşacağım.ön ve arka kamera redmi note 7 cihazımda net değil ve noktalar belirgin oranda belli oluyor, cameranın en iyi ayarları nasıl olmalı bilgi verirmisiniz
Tek çare paylaştığım güncellemeyi denemeniz hocam.Uygulama ayarlarını sıfırlayıp telefonu yeniden başlatıp denedim ama sonuç aynı
Teşekkür ederim, bahsettiğiniz gibi konuya ekleyeceğim hocam. Net bir cihaz yazmak doğru değil, yeni güncellemelerle farklı cihazlarada destek verilebiliyorMevlüt hocam konuya ekler misiniz"Konumuzdaki google camera redmi note 7 modeli için portlanmıştır.(bunu yazmışınız ama dikkat etmiyorlar, o yüzden kırmızı güzel renk) Diğer cihazlarda çalışmayabilir çalışmaması normaldir. İşlemci olarak redmi note 7'ye yakın olan cihazlarda çalışabilir" diye kırmızıyla yazın ki görsünler çünkü hemen üstlerindeki mesaja dikkat etmeyenler olabiliyor. Hepsine teker teker cevap vermek zor olur diye söylüyorum. Karar sizin. Birisine de görmediği için kızdığım yok, insanlık hali, göremeyebilirler.
Edit; Birde yorumlara bakarak hangi cihazlarla uyumlu hangi cihazlarla uyumsuz olduğunu da yazabilirisiniz.
V5 linki konuya eklendi Güncellemeleri kendim test ediyorum, beklediğim gibi v6 geri çekildi. Yeni güncelleme gelirse paylaşılacaktırV6 çıktı
Linki varsa verebilir misiniz?V8 çıktı!
V5 bile patlamış. Bende v4 vardı, günceli olmuyorsa bari v5 olsun dedim, onuda indiremedim.link patlamış
Ben sürümleri test ederek paylaşıyorum Bu yüzden gecikmeler normal.V7 çıktı portre modu düzelmiş
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler. İzninizle konuya ekleyeceğim.Gcam için mutlakaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirı yükleyin. Özellikle Gcam 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor. Neler yapabiliyorsunuz ?
* portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabiliyorsunuz
* çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabiliyorsunuz.
Not: Gcam / Settings / Advanced / Enable google photos, aktive edin..
V8 çıktı!
Test ettikten sonra paylaşacağım.Linki varsa verebilir misiniz?
link patlamış
Linklerin hepsi sağlam!V5 bile patlamış. Bende v4 vardı, günceli olmuyorsa bari v5 olsun dedim, onuda indiremedim.
Edit: Şöyle bi bakayım dedim. Konudaki tüm (yandex disk hariç) linkler patlamış