k20 pro da çalıştıramadım neden olabilir ?
Konudaki gcam redmi note 7 için.Mi8 kullanıyorum. Açıldığı gibi kapanıyor.
Konudaki gcam redmi note 7 için.
İşlemciden dolayı o cihazda çalışmıyor şuan için.k20 pro da çalıştıramadım neden olabilir ?
İşlemciniz desteklenmiyor şuan için.Mi8 kullanıyorum. Açıldığı gibi kapanıyor.
Redmi note 7 ye özel olarak geliştiriliyor fakat birçok cihazdada çalışmakta. (İşleöcisi yakın olan cihazlarda. Örneğin Mi9t.)Konudaki gcam redmi note 7 için.
Konuda bahsedilgiği gibi uygulama ayarlarını sıfırlarmısınız. Bende sorunsuz çalışmakta.Merhaba Rn7 kullanıyorum öncelikle konu çok güzel güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim.
V3.1 ve az önce v4ü denedim ancak portre modunda ön ve arka kamerada her yer bulanık oluyor bir çözümü var mı?
ön ve arka kamera redmi note 7 cihazımda net değil ve noktalar belirgin oranda belli oluyor, cameranın en iyi ayarları nasıl olmalı bilgi verirmisinizİşlemciden dolayı o cihazda çalışmıyor şuan için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemciniz desteklenmiyor şuan için.
Redmi note 7 ye özel olarak geliştiriliyor fakat birçok cihazdada çalışmakta. (İşleöcisi yakın olan cihazlarda. Örneğin Mi9t.)
Konuda bahsedilgiği gibi uygulama ayarlarını sıfırlarmısınız. Bende sorunsuz çalışmakta.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulama ayarlarını sıfırlayıp telefonu yeniden başlatıp denedim ama sonuç aynıİşlemciden dolayı o cihazda çalışmıyor şuan için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemciniz desteklenmiyor şuan için.
Redmi note 7 ye özel olarak geliştiriliyor fakat birçok cihazdada çalışmakta. (İşleöcisi yakın olan cihazlarda. Örneğin Mi9t.)
Konuda bahsedilgiği gibi uygulama ayarlarını sıfırlarmısınız. Bende sorunsuz çalışmakta.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.