Soru Ritzy servisi önerir misiniz?

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
7 gün önce kapalı kutu aldığım mi8 cihazımın ekranında kare şeklinde iz var. Bunun yanık olduğunu sanmıyorum. Fabrikasyon bir hata gibi.

Bugün ritzy'i aradım. Google maps yorumlarındaki meşhur Gülşah hanımla konuştum. Durumu anlattım ve kesinlikle tamir istemiyorum, değişim istiyorum dedim. O da direk cihazı, kutu ve faturasını alın getirin, teknisyen arkadaşlar incelesin dedi. Değişim süreci olarak bir kaç günden bahsetti. Ama zaten cihazın sorunu belli? Ben birde telefonsuz mu kalacağım? Birde değişim olursa kapalı kutu mu oluyor?
Ritzy Hakkında inanılmaz kötü yorumlar okudum. Arada bir kaç iyi yorumda var. Mağdur olur muyum? Eğer öyle olursa tüketici haklarına başvurup hakkımı sonuna kadar ararım. Fakat inanın çok yorucu bir süreç. Bana yol gösterirseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
arkadaşlar servis durumunda "kontrol" yazıyor. sabah gittiğimde bir sorun çıkarmazlar değil mi?

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
arkadaşlar servis durumunda "kontrol" yazıyor. sabah gittiğimde bir sorun çıkarmazlar değil mi?

Sizin garantiden feragat ettiğinize dair sözleşme imzalatabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce cepkask da yaşadım bunu elimde poliçem var ama bana kaskonuz yok diyorlardı verin ozaman telefonumu diyorum telefonumu vermediler zorla. Feragat sözleşmesi imzalattılar telefonumu teslim etmek için mahkemeye vericektim vize sınavlarım vardı kaldı öyle Zamanında

Oyla:

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
Sizin garantiden feragat ettiğinize dair sözleşme imzalatabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce cepkask da yaşadım bunu elimde poliçem var ama bana kaskonuz yok diyorlardı verin ozaman telefonumu diyorum telefonumu vermediler zorla. Feragat sözleşmesi imzalattılar telefonumu teslim etmek için mahkemeye vericektim vize sınavlarım vardı kaldı öyle Zamanında
hocam aldım telefonu hiçbir şey yapmamışlar. sadece servis fişi imzaladım aldığıma dair. şimdi tüketici haklarına başvuruyorum. bakalım neler olacak..

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Bence Servisin süresini bitmesini beklemeliydiniz...

Oyla:

Furkancns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
2
hocam aldım telefonu hiçbir şey yapmamışlar. sadece servis fişi imzaladım aldığıma dair. şimdi tüketici haklarına başvuruyorum. bakalım neler olacak..
nasıl bişey yapmadılar arzalı oldunu kabul etmediler mi thh başvurdunuz mu

Oyla:

DayDreamer01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
32
Bataryamı değiştirmek istiyorum herhangi bir şişme yok ömrü tükeniyor acaba bu servis değiştirir mi bunu

Oyla:

hanificrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hanifi
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Developer
Konular
9
Tek bildiğim berbat üstü bir firma. Telefonunuzu garantisiz olarak görün. Otomatik kullanıcı hatası cevabı alacaksınız. Delta vs daha iyidir

Oyla:

Furkancns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bataryamı değiştirmek istiyorum herhangi bir şişme yok ömrü tükeniyor acaba bu servis değiştirir mi bunu
ben verdim hocam beklemedeyim pil düşük performans ve ahize ses kısıklıgından verdim bakalım ne olcak

Oyla:

DayDreamer01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
32
benden sadece ekran değişimi için 500 tl para istediler böyle servis olmaz olsun!

Oyla:
Üst Alt