Rom Revos Rom 20.2.26 Beta

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Yalnız bir şey söylücem. Alt barı aktifleştirdiğimizde alttan yukarı çektiğimizde açık uygulamalar çıkıyor ya .aepı işaretiyle kapstmak istediğimizde kapanmıyor bir de insta kamerada video sıkıntısı var çekiyorsunuz kayboluyor. Bunları belirtmek isterim şuanki gözlemlediklerim bunlar. Bu arada EEA sürüm 11.5 çıktı hocam az önce bi düşünün ben geçebilirim
Nova launcher ve tam ekran hareketlerini kullaniyorum ben, instagramla da çok işim yok :D
EU'dan vazgeceli cok oldu, masik'ten memnunum ama miroom'dan daha da memnun kalacak gibiyim sorunsuz yukleyebilirsem. Revos da denemek istiyordum ama miroom tutarsa buraz daha beklemesi gerekir.

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Nova launcher ve tam ekran hareketlerini kullaniyorum ben, instagramla da çok işim yok :D
EU'dan vazgeceli cok oldu, masik'ten memnunum ama miroom'dan daha da memnun kalacak gibiyim sorunsuz yukleyebilirsem. Revos da denemek istiyordum ama miroom tutarsa buraz daha beklemesi gerekir.
hocam revos hala şuan en iyisi. mii room diye diye ölüp bitiyorlardı gördük mi roomu. güzel fakat stabillik hala yok son sürümünde bile. sizle de paylaştım ufak hatalar fakat sinek de küçüktür ama mide bulandırır. eea geçiş yapıcam şimdi. eğer o da olmazsa yine revosa geçicem. onca rom kullandım revos gibisine hala denk gelmedim

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
hocam revos hala şuan en iyisi. mii room diye diye ölüp bitiyorlardı gördük mi roomu. güzel fakat stabillik hala yok son sürümünde bile. sizle de paylaştım ufak hatalar fakat sinek de küçüktür ama mide bulandırır. eea geçiş yapıcam şimdi. eğer o da olmazsa yine revosa geçicem. onca rom kullandım revos gibisine hala denk gelmedim
Peki sorularimi revos icin degerlendirseniz ne dersiniz?

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Peki sorularimi revos icin degerlendirseniz ne dersiniz?
revosun son sürümü 5 martta gelicek. şuanki rom için cevaplarımın hepsi aynı fakat biri farklı o da 1 kademeli. ve ayrıca bunda kasma saçma sapan bir problem de bulunmamakta

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
revosun son sürümü 5 martta gelicek. şuanki rom için cevaplarımın hepsi aynı fakat biri farklı o da 1 kademeli. ve ayrıca bunda kasma saçma sapan bir problem de bulunmamakta
1 kademeli derken, ses icin mi dediniz?
AOD 10 sn olayi var mi?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
5 martta son beta üzerinden yeni rom mu verecekler. iyiymiş bu kadar kısa sürede vermezlerdi

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8

Holydao

Deneyimli Üye