- Adım
- P
- Cihazım
- Mi
- Konular
- 8
deneyin hocam valla ard arda kaç tane rom kurdum bu akşam. şimdi 20.2.26 revos kuruyorum büyük ihtimal onda kalırım
deneyin hocam valla ard arda kaç tane rom kurdum bu akşam. şimdi 20.2.26 revos kuruyorum büyük ihtimal onda kalırım
bilemicem miroom kullanmıyorumSağolun ama AOD 10 sn görünsün mevzusu yok bu sürümde ya da ben bulamadım, bilemedim...
O zaman risk budurdeneyin hocam valla ard arda kaç tane rom kurdum bu akşam. şimdi 20.2.26 revos kuruyorum büyük ihtimal onda kalırım![]()
Ben geçtim bile.O zaman risk budur
Miroom bana yeni bişey katmadı Masik'ten sonra, Revos deniyorum.
Gboard değil mi?Ben geçtim bile.bu arada klavye sesi farklı hocam daha güzel
Ben de tam tersini yapmak için yedeklemeleri yaptımrevosu bırakıp miiroom a geçiyorum şimdi. bakalım beğenecekmiyim
Evet. Yorumlarınızı bekliyorum hocamGboard değil mi?
Ben de geçtim![]()
Hocam miroom konuşmaya bile değmez tescillendi onaylandı. Milletin yorumlarını görüp de adım attık olsun tecrübe. Revostayım şuanBen de tam tersini yapmak için yedeklemeleri yaptım
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam siz daha 1 saat önce global Eea da değilmiydiniz. Ne çabuk bu roma geçtinizEvet. Yorumlarınızı bekliyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam miroom konuşmaya bile değmez tescillendi onaylandı. Milletin yorumlarını görüp de adım attık olsun tecrübe. Revostayım şuan
Ohooo hocam bizden hızlısı mezardaHocam siz daha 1 saat önce global Eea da değilmiydiniz. Ne çabuk bu roma geçtiniz![]()