- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom bahane, batarya efsane diyosunuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Begendiniz mi?revosu bırakıp miiroom a geçiyorum şimdi. bakalım beğenecekmiyim
Ben eudayim
twrp ekranında hocam yükleniyor şuanda. umarım beğenirimRom bahane, batarya efsane diyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Begendiniz mi?
Geçin de sorularım vartwrp ekranında hocam yükleniyor şuanda. umarım beğenirim20.2.28 i kuruyorum
siz sıralayın hocam şimdidenGeçin de sorularım var![]()
Evet 3 eksik kalmissiz sıralayın hocam şimdidenyüklenme bitiyor
Holydao
Hocam burdan yazabiliyorum maalesef
1. Sorunuza hitaben 10 sn sonra göster seçeneği var. Belli bir süre açık kalsın seöeneğini göremedim.
2. Sorunuza hitaben 4 kademeli hocam
3. Üçüncü şıkkı koymamışsınız direk 4. Yazmışsınız
4.bir sıkıntı göremedim şuanlık.
5. Sorunuza hitaben daha yeni yeni deniyorum umarım bir sıkıntısı yoktur.
Bu arada şuanlık tek beğenmediğim şey. Ayna kamera özelliği kaldırılmış selfie modunda.
Twrp kurarken sıkıntı verebiliyor fastboota atıyor. Öyle yaptığı zaman tekrar twrp ye girip yeniden kurmak gerekebiliyor. Mi 9T Pro hocamEvet 3 eksik kalmisTesekkur ederim.
Şu an indiriyorum ben de, yetisirse denerim bu gece.
Ayna modu fark yapmaz bana, diger 2 husus onemliydi.
Sizin telefon mi 9t mi?
Daha önce farkli zamanlarda 2 farkli surum miroom yuklemeyi denedim ama beceremedim, bu sefer olur ins.
İnsin de gorucez bakalim miroom mu buyuk ben miTwrp kurarken sıkıntı verebiliyor fastboota atıyor. Öyle yaptığı zaman tekrar twrp ye girip yeniden kurmak gerekebiliyor. Mi 9T Pro hocam
Yalnız bir şey söylücem. Alt barı aktifleştirdiğimizde alttan yukarı çektiğimizde açık uygulamalar çıkıyor ya çarpı işaretiyle kapatmak istediğimizde kapanmıyor bir de insta kamerada video sıkıntısı var çekiyorsunuz kayboluyor. Bunları belirtmek isterim şuanki gözlemlediklerim bunlar. Bu arada EEA sürüm 11.5 çıktı hocam az önce bi düşünün ben geçebilirimİnsin de gorucez bakalim miroom mu buyuk ben mi![]()