Rom Revos Rom 20.2.26 Beta

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam dosyası çentik için sanırım. Mi 8 özelinde çok bir bilgim yok Mi 9SE kullanıyorum bizim cihazda böyle bir ek dosya yok ama aynı klasörde verildiği için önce rom dosyasında akabinde de bu dosyayı flashlamanız gerekir diye düşünüyorum. Ancak mi8 kullananlar daha sağlıklı bir cevap verebilir.
Mi 8'de çentik büyük olduğu için haliyle bildirimler sığmıyor sol tarafa. Buna çözüm olarak bildirimleri görebilmek için mod yapmışlardı. Onu iptal etmek için disable dosyasıdır bu.

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Mi 8'de çentik büyük olduğu için haliyle bildirimler sığmıyor sol tarafa. Buna çözüm olarak bildirimleri görebilmek için mod yapmışlardı. Onu iptal etmek için disable dosyasıdır bu.
Anladım hocam teşekkür ederim.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam, Revos 20.2.26 yı şimdi kurdum kısa bir göz atmada rastladığım bir sorun yok. Stabilin batarya performansından memnundum, bunda da iyidir umarım.
Açılış anımasyonunda minik değişiklik var ve açılış biraz uzun sürdü. Güncelleme bölümünde 20.2.26 Stabil yazıyor ama cihazım bölümünde 20.2.26 Beta olarak görünüyor. İlk izlemim bunlar Hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam bu pil simgesi 20 ve sonrası romlarda köşeli oldu galiba bunu eski haline getirmek mümkün mü. Gece modunda köşeli aydınlık da yuvarlak oluyor çok gözüme battı.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam bu pil simgesi 20 ve sonrası romlarda köşeli oldu galiba bunu eski haline getirmek mümkün mü. Gece modunda köşeli aydınlık da yuvarlak oluyor çok gözüme battı.
Haklısınız hocam çok kötü görünüyor. Belki temayla, magisk modülle ya da Customiuizer gibi xposed uygulamaları ile düzeltilebilir.Ama o kadar uğraşa değer mi, bilmiyorum.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Haklısınız hocam çok kötü görünüyor. Belki temayla, magisk modülle ya da Customiuizer gibi xposed uygulamaları ile düzeltilebilir.Ama o kadar uğraşa değer mi, bilmiyorum.

Tema sadece aydınlık modu değiştiriyor maalesef. Haklısınız uğraşmaya değmez sanırım. Koyu modda köşeli aydınlık modda yuvarlak olunca rahatsız ediyor insanı hep aynı kalsa köşeli olana da razıydim :) Acaba bir bende mi böyle diye sormak istedim :)

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Revos var eu beta geçmek istiyorum kullananlar arayüzde kasma varmı hala?

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular