Rom Revos Rom 20.2.26 Beta

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Şimdi de rom değiştirmenin en sıkıcı yanı yedekle uğraşıyorum. Uygulamaları yükledikten sonra kurcalamaya başlarım artık.
Malesef öyle hocam 20.1.31 e sadece flaslayarak gecmıstım ben öncekide beta idi, ilk defa stabılı 20.1.31 ile verdıler ama sımdı verdıklerı betaya sadece flaşla gecmeye korktum hata verır dıye ...

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Malesef öyle hocam 20.1.31 e sadece flaslayarak gecmıstım ben öncekide beta idi, ilk defa stabılı 20.1.31 ile verdıler ama sımdı verdıklerı betaya sadece flaşla gecmeye korktum hata verır dıye ...
Pek sorun yaratacağını sanmam ama yinede risk olur.20.1.31 de hemen güncellemeye ihtiyaç duyacak bariz bir sorun yok.Düşündüğünüz gibi beklemeniz daha doğru olacaktır.Ben Beta güncellemelerini bile temiz kurulumla yapıyorum.

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Pek sorun yaratacağını sanmam ama yinede risk olur.20.1.31 de hemen güncellemeye ihtiyaç duyacak bariz bir sorun yok.Düşündüğünüz gibi beklemeniz daha doğru olacaktır.Ben Beta güncellemelerini bile temiz kurulumla yapıyorum.
Aslında en temızı o sekılde üşenıyoruz uygulamaları yenıden kurmak ıcın fakat sonradan doğuracak sonucları dusununce format data en mantıklısı

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Şu an EU kullanıyorum kasmalar mevcut, RevOS nasıl önerir misiniz?

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Şu an EU kullanıyorum kasmalar mevcut, RevOS nasıl önerir misiniz?
Revos ta bir sıkıntı yaşamıyorum.Stabilde bataryada çok iyiydi. Şimdide 20.2.26 yükledim şu an için yaşadığım hiçbir sorun yok.

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Revos ta bir sıkıntı yaşamıyorum.Stabilde bataryada çok iyiydi. Şimdide 20.2.26 yükledim şu an için yaşadığım hiçbir sorun yok.
Hocam peki bu iki dosyayı birden mi flaşlamam lazım yoksa sadece rom dosyası yeterli mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam peki bu iki dosyayı birden mi flaşlamam lazım yoksa sadece rom dosyası yeterli mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam dosyası çentik için sanırım. Mi 8 özelinde çok bir bilgim yok Mi 9SE kullanıyorum bizim cihazda böyle bir ek dosya yok ama aynı klasörde verildiği için önce rom dosyasında akabinde de bu dosyayı flashlamanız gerekir diye düşünüyorum. Ancak mi8 kullananlar daha sağlıklı bir cevap verebilir.

Üst Alt