- Adım
- Erdinç
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Çiftçi
- Konular
- 3
Hocam MIUITR nasıl denediniz mi tavsiye edermisiniz?Bu romu deneyebilirsiniz.
Hocam MIUITR nasıl denediniz mi tavsiye edermisiniz?Bu romu deneyebilirsiniz.
cravel hocam stabil diyordu eunun son sürüm pil performansları berbat bende ya miroom 10.3.2 kurcam yada bunu benim icin sade stabil olsun pil iyi olsun betalar biraz sorunlu gibi deneyeceğim birazdanda illa format data sartmı 4 wipe neyine yetmiyorŞu ana kadar sadece EU Rom kullandım. Miroom EU ve Revolution arasında pil performansı ve stabillik için hangisini önerirsiniz?
Miroom kurarsanız izlenimlerinizi özel mesaj ile paylaşırmısınız.cravel hocam stabil diyordu eunun son sürüm pil performansları berbat bende ya miroom 10.3.2 kurcam yada bunu benim icin sade stabil olsun pil iyi olsun betalar biraz sorunlu gibi deneyeceğim birazdanda illa format data sartmı 4 wipe neyine yetmiyor
daha önce miroom kullanmıstım sadeydi eu gibi şatafattan ziyade optimizasyonu vs cok iyiydi pil performansıfa iyiydi memmun kalmıstım o sürümü hatırlasam dönecemde miroom iyi eudan bence benim icin sadelik ve pil performansı önemli miroom bu konuda cok iyiydiMiroom kurarsanız izlenimlerinizi özel mesaj ile paylaşırmısınız.
Teşekkürlerdaha önce miroom kullanmıstım sadeydi eu gibi şatafattan ziyade optimizasyonu vs cok iyiydi pil performansıfa iyiydi memmun kalmıstım o sürümü hatırlasam dönecemde miroom iyi eudan bence benim icin sadelik ve pil performansı önemli miroom bu konuda cok iyiydi
Mi 8 Lite İçin olmadığından deneyemedim.Hocam MIUITR nasıl denediniz mi tavsiye edermisiniz?
Firmware yüklemeye gerek yok. Wipe işlemlerini doğru yapamıyor musunuz?Twrpden yükleyince işletim sistemi yok hatası veriyor sizce neden böyle bir sorun çıkartıyor. FW yuklemeye gerek var mı ya da başka bir dosya?
Romu ve Magisk'i yüklerseniz yeterlidir.ekstra birşey flaslamak gereklimi hocam bide senin yazı tipin nedir
Daha önce onlarca kez kurdum. Bu rom ya bozuk ya da güncelleme dosyasi. Mi Max 2 için kurulumu başarisizFirmware yüklemeye gerek yok. Wipe işlemlerini doğru yapamıyor musunuz?