- Adım
- musab
- Cihazım
- Mi11 Lite 5G NE
- Konular
- 6
Arkadaslar simdi farkettim. Bu romu yukledikten sonra ultra genis aci butonu kayboldu. Herkeste boyle mi?
Bunu kurduktan sonra işletim sistemi yüklü değil hatası veriyor.Gözler Mi 8 Lite'ı arıyor
nasıldı reisDeneyelim bakalım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Stabil herhangi bir bug'la karşılaşmadım. Eu'ya göre pil performansını daha iyi. En sevmediğim özellik bildirimlerin saatin altında gözükmesi o yüzden en fazla 2 gün deneyebildim.nasıldı reis
Hocam denemediğin tom kalmadı bana özelleştirme imkanı az pil performansı yüksek hangi miui tabanlı romu önerirsinStabil herhangi bir bug'la karşılaşmadım. Eu'ya göre pil performansını daha iyi. En sevmediğim özellik bildirimlerin saatin altında gözükmesi o yüzden en fazla 2 gün deneyebildim.
Bu romu deneyebilirsiniz.Hocam denemediğin tom kalmadı bana özelleştirme imkanı az pil performansı yüksek hangi miui tabanlı romu önerirsin
Bunu kurduktan sonra işletim sistemi yüklü değil hatası veriyor.
Bu rom güncelleme dosyası mi yoksa direk rom dosyası mi hocam? Kurduktan sonra reboot yapınca işletim sistemi yok hatası veriyor.Bu romu deneyebilirsiniz.
Rom dosyası.Bu rom güncelleme dosyası mi yoksa direk rom dosyası mi hocam? Kurduktan sonra reboot yapınca işletim sistemi yok hatası veriyor.
Twrpden yükleyince işletim sistemi yok hatası veriyor sizce neden böyle bir sorun çıkartıyor. FW yuklemeye gerek var mı ya da başka bir dosya?Rom dosyası.
ekstra birşey flaslamak gereklimi hocam bide senin yazı tipin nedirBu romu deneyebilirsiniz.