Rom Revolution OS - MiUI

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Arkadaşlar iyi misiniz?
Romun xiaomi.eu romdan farkı ne?
Birkaç küçük değişiklik yapan rom yaptık diye çıkıyor.
Xiaomi.eu = Çin tabanlı temiz MIUI rom
miui.am = Global tabanlı temiz rom
Epic, miuipro ve bu rom Allah'a emanet. Frameworkle oynayıp şarj simgesini rengini değiştirip rom yaptık diye çıkıyorlar. Kimse kusura bakmasın birkaç saçma sapan kod ekleyerek 3000mah bataryası olan telefondan harika bir pil performansı yapamazsın. En fazla işlemci hızını kısmışlardır ekran görüntülerinde.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Arkadaşlar iyi misiniz?
Romun xiaomi.eu romdan farkı ne?
Birkaç küçük değişiklik yapan rom yaptık diye çıkıyor.
Xiaomi.eu = Çin tabanlı temiz MIUI rom
miui.am = Global tabanlı temiz rom
Epic, miuipro ve bu rom Allah'a emanet. Frameworkle oynayıp şarj simgesini rengini değiştirip rom yaptık diye çıkıyorlar. Kimse kusura bakmasın birkaç saçma sapan kod ekleyerek 3000mah bataryası olan telefondan harika bir pil performansı yapamazsın. En fazla işlemci hızını kısmışlardır ekran görüntülerinde.
Ya gerçekten son zamanlarda bilinçli bir şekilde adminlerimize ve burda insalara yardımcı olmak için çabalayan arkadaşlara saldırı var bunları kim ne için yapıyorsa şunun farkına varmalı burda kimse sana şu romu şu yazılımı şu cihazı al demiyorki adamlar senin cihazın daha olsun diye seçenek sunuyor işine gelirse yüklersin okadar basit yani bir emek var o ne olursa olsun saygı duymak zorundasın

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Ya gerçekten son zamanlarda bilinçli bir şekilde adminlerimize ve burda biinlara yardıcı olmak için çabalayan arkadaşlara saldırı var bunları kim ne için yapıyorsa şunun farkına varmalı burda kimse sana şu romu şu yazılımı şu cihazı al demiyorki adamlar senin cihazın daha olsun diye seçenek sunuyor işine gelirse yüklersin okadar basit yani bir emek var o ne olursa olsun saygı duymak zorundasın
Duymuyorum ne olacak?
Sen önce fikirlere saygı duymayı öğren. Benim fikrim bu, sende beni dinleme yükle romu. Sonra da yaz bana bak adamlar bunu yapmış, diğerlerinden şu farkı var de.
Hiçbir farkı yok işte. Herkes biliyorda işte saçma sapan yok emeğe saygı duy yok bilmem ne. Fikrimi söylüyorum arkadaşım, var mı ötesi.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Duymuyorum ne olacak?
Sen önce fikirlere saygı duymayı öğren. Benim fikrim bu, sende beni dinleme yükle romu. Sonra da yaz bana bak adamlar bunu yapmış, diğerlerinden şu farkı var de.
Hiçbir farkı yok işte. Herkes biliyorda işte saçma sapan yok emeğe saygı duy yok bilmem ne. Fikrimi söylüyorum arkadaşım, var mı ötesi.

Varsa ötesi onu da yaşarız sıkıntı yok o konuda da.
Sadece sizin üslup biraz farklı galiba. Yani tartışma çıkarmaya gerek yok, sadece size neden bu şekilde düşündüğünüzü sorduk o kadar.
Ve bakıldığı zaman alt yapı; EU.Rom'a ait bunu ben inkar etmiyorum. Yani içeriğine ne yaptılar bilemiyorum ama aldığım batarya performansı beni fazlasıyla tatmin etti.
Dediğiniz gibi bazı yerlerle oynamışlar ve PUBG'de falan kasma yapıyormuş. Fakat benim için sorun değil ve ben oyun oynayan birisi değilim.
Dolby Atmos ve ya V4A kurmak istedim sadece ve onlar da çalışmadı, geri bildirimi de yaptım...

Yani isteyen yükler istemeyen yüklemez. Ben burada MiUI ve Xiaomi ile alakalı bir durum olduğu için paylaştım Rom'u ve kullanıp kullanmamak size kalmış bir durum.
Lütfen tartışma çıkartmayalım, teşekkürler.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Duymuyorum ne olacak?
Önce bir sakinkeş bir fikrini söylerken karşındaki muhatıbına saygılı bir şekilde sıkıntın varsa söylersin iki sana kim o hakkı tanıyorki burda ahkam kesmeye sen kimsinki geleştiricileri şöyle yapıyorlar bunu kısyorlar onu kapatıyorlar diye ahkam kesiyorsun daha iyisini yapabiliyosan icraatınla gelirsin boş konuşmakla olmuyor bu işler

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Önce bir sakinkeş bir fikrini söylerken karşındaki muhatıbına saygılı bir şekilde sıkıntın varsa söylersin iki sana kim o hakkı tanıyorki burda ahkam kesmeye sen kimsinki geleştiricileri şöyle yapıyorlar bunu kısyorlar onu kapatıyorlar diye ahkam kesiyorsun daha iyisini yapabiliyosan icraatınla gelirsin boş konuşmakla olmuyor bu işler
Geliştirici dediğin adamlar yepyeni birşey yapmış sanki saygı duyacakmışım. Hahaha. Sen bu adamları çok abartma, onlarda senin benim gibi insan. Ki onlar bile yaptığı işi bu kadar savunmaz emin ol. Memleketin en büyük sorunu bu zaten, kraldan çok kralcı var.
Yükle su romuda bana o çok büyük değişikliklerden bahset. Merakla bekliyor olacağız forum olarak.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Geliştirici dediğin adamlar yepyeni birşey yapmış sanki saygı duyacakmışım. Hahaha. Sen bu adamları çok abartma, onlarda senin benim gibi insan. Ki onlar bile yaptığı işi bu kadar savunmaz emin ol. Memleketin en büyük sorunu bu zaten, kraldan çok kralcı var.
Yükle su romuda bana o çok büyük değişikliklerden bahset. Merakla bekliyor olacağız forum olarak.

Hocam çok uzattınız ama konuyu cidden.
hayro56 'nında dediği gibi; yapabiliyorsanız eğer siz yapın ve kullanalım. Fakat hiç zannetmiyorum ben (yapıp ya da yapamayacağınızı değil) insanların sözlerini duymaya tahammül edebileceğinizi.
Her insana ayak uyduramazsınız, herkesin istediğini vermeye kalkamazsınız.
Lütfen, uzatmayın daha fazla.
Söylediğim gibi, EU.Rom ile birebir aynı alt yapı olarak EU.Rom'u kullanıyor olabilirler fakat batarya performansı gayet güzel.
İsterse tüm çekirdekleri kapatmış olsunlar ya da başka bir şeyleri kapatmış olsunlar umrumda değil. Ben sevdim ve kullanıyorum.
İster kullanırsınız, istemezseniz kullanmazsınız.
Çok açık ve net bu durum.

Teşekkürler, hayırlı bayramlar...

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Arkadaşlar yükleyenler Gcam kurmayı deneyebilir mi?

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Hocam çok uzattınız ama konuyu cidden.
hayro56 'nında dediği gibi; yapabiliyorsanız eğer siz yapın ve kullanalım. Fakat hiç zannetmiyorum ben (yapıp ya da yapamayacağınızı değil) insanların sözlerini duymaya tahammül edebileceğinizi.
Her insana ayak uyduramazsınız, herkesin istediğini vermeye kalkamazsınız.
Lütfen, uzatmayın daha fazla.
Söylediğim gibi, EU.Rom ile birebir aynı alt yapı olarak EU.Rom'u kullanıyor olabilirler fakat batarya performansı gayet güzel.
İsterse tüm çekirdekleri kapatmış olsunlar ya da başka bir şeyleri kapatmış olsunlar umrumda değil. Ben sevdim ve kullanıyorum.
İster kullanırsınız, istemezseniz kullanmazsınız.
Çok açık ve net bu durum.

Teşekkürler, hayırlı bayramlar...
Ben rom için balon diyorum. Uzatan sizsiniz. Yeni birşey yok, değişen birşey yok herkes çıkıyor rom yaptık diye söylediğim de bu. Sizlerde uzatmayın. İyi günler dilerim.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Bak güzel kardeşim seninle şurda anlşamıyoruz ya ortada bir emek var sonuç ne olursa olsun ona saygı duy ha beyenmesin yüklemesin daha iyisini yapabiliyorsan sen ilk kutlayan ben olurum benim için olay bukadar basit tani kimseyi kıracak kadar kimsenin okadar hakkı yoktur vesselam

Üst Alt