Hadi bismillah allah utandırmasın hocam
Hocam zaten en son EU güncellemelerin de baya ilerleme kat etti ama benim için şuanda masik ara farkla bir numara hocam onun güncellemeleri gelecek deyilmiKurulumu yaptım ben ve gözlemlediğim kadarıyla, EU ile aynı özelliklere sahip fakat EU'dan daha iyi bir batarya performansı var. Türkçe dilinde ise ufak tefek eksiklikler var (Mi Cloud'a giriş, kilit ekranındaki saati dikey olarak aktif etme, gelişmiş yeniden başlatmayı aktif etme).
Güzel iş çıkarmışlar.
Hocam zaten en son EU güncellemelerin de baya ilerleme kat etti ama benim için şuanda masik ara farkla bir numara hocam onun güncellemeleri gelecek deyilmi
Paylaşım için teşekkürler.romu kurdum fakat içinde tarayıcı ve posta uygulamaları kaldırılmış.elinde olan varsa yollayabilir mi?
Hocam natrium olarak kazana düştük galibaKonu güncellenmiştir ve indirmek için bağlantı adresleri eklenmiştir...
Hocam natrium olarak kazana düştük galiba![]()
Neden öyle bir düşünceniz var acaba, anlatabilir misiniz ? Öğrenmek istiyorum çünkü.Bu romun özellikle batarya performansı olarak bir balon olduğunu ve çok yakında patlayacağını tahmin ediyorum. Bekleyip görelim.
Bu fikrinizi söylerken neye dayanarak ta söylediğinizi bizleride bilgilendirirseniz hocamBu romun özellikle batarya performansı olarak bir balon olduğunu ve çok yakında patlayacağını tahmin ediyorum. Bekleyip görelim.
Hocam ozaman müjenizi bekliyoruz çünkü cidden xiaomi mi telefonu aldığımdan beri 1 ci sıradaki rom masik herşeyiyle çok iyi benim fikrim tabiTabi ki hocam, Masik U - v2.5 güncellemeleri için çalışmalar başlamıştı
Buyrun hocam verdiğim bağlantıdan, indirip ve ardından kurabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir