- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
nasil kullanımı varmi forumda zahmet olmazsa yazarmisinizMagisk yükle ardından lkt ve gms yükle
nasil kullanımı varmi forumda zahmet olmazsa yazarmisinizMagisk yükle ardından lkt ve gms yükle
kurdum ) kasma falan yok hocam tüm uygulama ve app lerımı kurayım ozamanda bakıcam masıkten daha hızlı geldı banaKurdunuz mu 9 SE'ye hocam? Nasıl kasma var mı
Var hocam magisk modülleri konusunasil kullanımı varmi forumda zahmet olmazsa yazarmisiniz
Masik in yeri başka note 7 varken ondan başka kullanmadım şimdi note 8 için bekliyorumkurdum ) kasma falan yok hocam tüm uygulama ve app lerımı kurayım ozamanda bakıcam masıkten daha hızlı geldı bana
TeşekkürlerHocam görünürde bi hareket yok.
Teşekkürlerhasanusluoğlu ana sayfasın da Şubat diyor hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar Arkadaşlar ben Mİ 8 SE için olan sürümünü indirdim alt sekmedekiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasınıda romu kurduktansonra twrp dem çıkış yapmadan hemen flashladım rom kuruldu anca kurulumu bitirince son aşamada tam ekran mı düğme ilemi kullanmak istersiniz sorusunu sorduğunda her ikiside sırasıyla seçmeme rağmen ana ekran durduruldu hatası veriyor ve bazen tekrar kurulumu en baştan başlatıyor çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
wipe ve format data yaparakRomu wipe yapmadan tekrar kurun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını kurmayın.
wipe ve format data yaparakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurmadan sıfırdan sadece romu kurdum aynı sorunu verdi daha sonra tekrar kurdum ve yeniden başlatmadan arkasındanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurdum yine aynı bu kez modem dosyası veLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurdum yine açılmıyor son aşamada devam etmiyor reis
TWRP sürümüm 3.3.1.-1029 bundan kaynaklı olabilirmi ?Romu wipe yapmadan tekrar kurun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını kurmayın.
TWRP sürümüm 3.3.1.-1029 bundan kaynaklı olabilirmi ?