- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Mi9 Se
- Konular
- 7
ikiside güzel suan revostayım sıkıntı yokMi9se için revOs mu masik mi
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.7.11 miikiside güzel suan revostayım sıkıntı yok
revOS 9.10.319.7.11 mi
Reis twrp silinmiyor demi bide googledan yedek dönme varmı. Sen masikte kullandın revostasın diye buna geçiyom herevOS 9.10.31
twrp sılınmedı eu betadan - masik'e ordan RevOS 'a geçtim şu an kullandığım TWRP sürümü =(3.3.1-1002 )Ben google yedeği felan almıyom resımlerımı pc ye aktarıyom genelde He sadece bi kez Mi buluta yedekledım uygulamaları okadar ..Reis twrp silinmiyor demi bide googledan yedek dönme varmı. Sen masikte kullandın revostasın diye buna geçiyom he
O twrp slinme durumu Global romlar dan sonraki geçişlerde oluyor sanki diye bılıyom emin değilim tabı custom romlar arasında hiç duymadım twrp uçtuğunuReis twrp silinmiyor demi bide googledan yedek dönme varmı. Sen masikte kullandın revostasın diye buna geçiyom he
Anladım hocam format datayla geçerim bende iniyor bakalımtwrp sılınmedı eu betadan - masik'e ordan RevOS 'a geçtim şu an kullandığım TWRP sürümü =(3.3.1-1002 )Ben google yedeği felan almıyom resımlerımı pc ye aktarıyom genelde He sadece bi kez Mi buluta yedekledım uygulamaları okadar ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O twrp slinme durumu Global romlar dan sonraki geçişlerde oluyor sanki diye bılıyom emin değilim tabı custom romlar arasında hiç duymadım twrp uçtuğunu
aynen temız kurulum bende hep fortmat data ile geçtim suan mıuı 11 and10 kullandığım ıcın gerek duymuycam artık sanırım formata/wipe yapmaya direk flashlarım gelecek olan güncellemerde kalırım ben revosta sanırımAnladım hocam format datayla geçerim bende iniyor bakalım
Kurduk bakalım hayırlısı olsunaynen temız kurulum bende hep fortmat data ile geçtim suan mıuı 11 and10 kullandığım ıcın gerek duymuycam artık sanırım formata/wipe yapmaya direk flashlarım gelecek olan güncellemerde kalırım ben revosta sanırım