- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi mi note3
- Konular
- 1
Yeni sürüm güncelleme gelmiş mi8 se göremedim yalnız. Diğer cihazlarda deneyen var mı?
Ben yüklemedim 9se için Android 10 da gelmiş fakat diğer custom romlar gibi çektiğin foto için galeriye girmek zorunda kalacağım için yüklemedim9.10.31 versiyonunu kuran olursa system dosyalarını silme degistirme yapilabiliyormu bakabilirmi acaba.
Yeni sürüm güncelleme gelmiş mi8 se göremedim yalnız. Diğer cihazlarda deneyen var mı?
Mi 8'e yükledim. Saat gösterge kısmı 2 satırlı olmuş. Onun haricinde bir yenilik farketmedim henüz9.10.31 versiyonunu kuran olursa system dosyalarını silme degistirme yapilabiliyormu bakabilirmi acaba.
Rehber - Kameradan Galeriye Geçiş Sorunu Çözümü şunu bir denermisiniz işe yarıycakmı ben masik x rom kullanıyorum işe yaramadıMi 8'e yükledim. Saat gösterge kısmı 2 satırlı olmuş. Onun haricinde bir yenilik farketmedim henüz
System dosyaları sadece okunabilir modda. Yani düzeltme veya silme yapılamıyor.
Kameradan galeriye geçiş sorunu devam ediyor.
güncelleme yapmayacaktın daaaRehber - Kameradan Galeriye Geçiş Sorunu Çözümü şunu bir denermisiniz işe yarıycakmı ben masik x rom kullanıyorum işe yaramadı
olsun be kardesım elbet çözülürgüncelleme yapmayacaktın daaa
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RevOS konusunda geziniyorsun hayırdır canın mı çekti yapalım sana da RevOSolsun be kardesım elbet çözülür
araştırmacı bır ruha sahibim bilgiye açım ...ilerde revosunda tadına bakarım illakiRevOS konusunda geziniyorsun hayırdır canın mı çekti yapalım sana da RevOS
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi