- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim öncelikle konudaki magisk 19 dosyası için bi link verebilirmisin ikincisi magisk şebeke sensör vs. içinmi lazım sonrasında benim telde 3.3.1.0 twrp kurulu bu android 10 için acaba bu rom için başka twrp mi kurmalıyım sonrasında ben romu senin dediğin gibi kuruyorum yedek zaten var format data yapıyorum yes diyerek sonrasında recovery yi yeniden başlatıp telefonun ana dizinine romu ve şebeke sensör için gerekli dosyayı atıp kopyalamam bittikten sonra romu flash lıyorum çıkmadan şebeke sensör dosyasınıda flash layıp hemen sistemi yeniden başlatıyorum bu şekilde rom larım kuruluyo şuan masik 9.5 sirius kurulu android 10 ama senin dediğin gibi sıralamada rom dosyasını attıktan sonra wipe leri yapmıyorum direk kurulum yapıyorum acaba bundanmı olmadı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sandocan kardeşim şuan dediklerini tamamen yaparak wipe lerde dahil doğru şekilde yaptım yine aynı hatayı verdi malesef ekran görüntüsü alamıyorum hatayı tamamen yazacam buraya
Updater proces ended with ERROR:7
Error installing zip file /sdcart/ROS-MIUI_Redmik20_20.5.13_V12-10.zip
hata yazısı bu bu arada konudaki mi 8 se romunu indirdiğime eminim sorun ne olabilir?
İşaretlediğim kısımlardan dolayı hata alıyorsunuz.
Cihazınız 8 SE indirdiğiniz/yüklediğiniz rom K20 ?
Rehber - Magisk ile Root nasıl yapılır?
Android kullanıcıları, işletim sisteminin ilk çıkmasından beri telefonlarını root ediyorlar, ancak son yıllarda bu konu çok daha karmaşık hale geldi. Daha yakın zamanlarda, root yönetimini gerçekleştirmek için yeni bir yöntem ortaya çıktı ve ona Magisk deniyor. Magisk nedir? Geleneksel olarak...