- Adım
- burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 46
Hocam hangi wallpaper ?Bu wallpaper miui 12 ye mi özel hocam? Çok hoş duruyor
Hocam hangi wallpaper ?Bu wallpaper miui 12 ye mi özel hocam? Çok hoş duruyor
Magisk e gerek varmiki ?Aleykümselam, Hocam Miui Sürümü değiştiği için sorun yaşamak istemiyorsanız, Sıfırdan kurulum yapmanız lazım. Evet telefonun genelde sıfırlanır. Şimdi yazdıklarımı harfiyen yapman lazım.
Twrp kur ve şu adımları yap..
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....
Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.
Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını Pcden telefon hafızasına atıyoruz.
2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...
İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
Hocam zorunlu değil. Cihazınız Rootlu olsun isterseniz, Ben genelde Magiskle kurarım Romlarımı.Magisk e gerek varmiki ?
Konunun başında kilidi açarken gezegen var, ardından yüzeye gidiyor açınca yoksa her şey bir photoshop muHocam hangi wallpaper ?
Yok hocam o var MIUI 12 nin süper duvar kağıdıKonunun başında kilidi açarken gezegen var, ardından yüzeye gidiyor açınca yoksa her şey bir photoshop mu![]()
MIUI 11 de var mı? Baya iyi çünküYok hocam o var MIUI 12 nin süper duvar kağıdı![]()
MIUI 11 de var mı? Baya iyi çünkü
forum.miuiturkiye.net
TeşekkürlerTema - MIUI 12 Dünya ve Mars Canlı Duvar Kağıtları
RESİM VE VİDEOLAR Videoyu foruma yükleyemedim. Buradan ulaşabilirsiniz. @ibrahimiyice çektiği video, teşekkürler kendisine. LİNKLER Yeni* Bu linkteki APK'lar portlanmıştır. Her cihaza uygundur. Yapmanız gereken sadece APK'ları cihazınıza yüklemek ve Google Wallpaper indirip, duvar...forum.miuiturkiye.net