- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Yükleme bitince indirilir, ara ara kontrol edin
anaksinamun
Hocam eudan farkı ne bu romun, rom hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın20.5.13 Güncellemesi Gelmiştir. İndirme Linki Konu Başına Eklenmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
revos romlar eu rom gibi çin beta üzerinden özelleştirilmiştir. eu tabanlı olmayan nadir custom romlardandırHocam eudan farkı ne bu romun, rom hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın
Hocam emrahk arkadaşımızın dediği gibi bir çok Rom Eu Rom tabanlıdır. Revos Romsa Haftalık Çin Beta tabanlıdır. Onun dışında kullanım olarak sorarsan Bana Revos Rom, Eu Romdan daha akıcı geliyor. Batarya kullanımıda bence daha iyi.Hocam eudan farkı ne bu romun, rom hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmayın
Teşekkürler hocamHocam emrahk arkadaşımızın dediği gibi bir çok Rom Eu Rom tabanlıdır. Revos Romsa Haftalık Çin Beta tabanlıdır. Onun dışında kullanım olarak sorarsan Bana Revos Rom, Eu Romdan daha akıcı geliyor. Batarya kullanımıda bence daha iyi.
Bunu indirin g.playdenSüper canlı duvar kağıtlarında mars var sadece dünya inmiyor. Bu sorun bende mi sadece acaba