Rom Resurrection Remix-OS 6.0.0 Mi6 - Resmi Sürüm

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gcam on kamerayi acinca kapatma hatasi vermeye basladi durduk yerde sorun oldu, sorunsuz bir gcam versiyonu var mi? Hdr+ ve portre modlari calisan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen aciyor baze acmiyor, bazen de durduk yerde hata verip kapatiyor. Sorunsuz bi versiyonu yok mu bunun? Miui cam de olabilir. Onemli olan hdr+ ve portre modunun olmasi.
Öyle dertsiz ve sorunsuz bir Dünya maalesef yok

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
arkadaşlar mi6 için en sorunsuz rr versiyonu budur diğerleri ile boşuna vakit kaybetmeyin son iki güncellemesini hatalar la dolu, kurmak isteyene bu sürümü kurmasını öneririm :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
arkadaşlar mi6 için en sorunsuz rr versiyonu budur diğerleri ile boşuna vakit kaybetmeyin son iki güncellemesini hatalar la dolu, kurmak isteyene bu sürümü kurmasını öneririm :)

Hocam şarj ve ısınma durumu nasıl? Binara yükledim ama bekleme modunda fazla şarj yediği için miui döndüm tekrar.

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Hocam şarj ve ısınma durumu nasıl? Binara yükledim ama bekleme modunda fazla şarj yediği için miui döndüm tekrar.
pubg de telefon şarjdayken ısındığını hissettim, mobil legends oynadığında fazla ısınma yapmadı, normal kullanımda hiç ısınmadı diyebilirim gerçi telefonu kauçuk kılıf la kullandığım için de olabilir şarj süresi konusunda iyi veya kötü diyemem kıyaslama yapacak kadar uzun sureli rom kullanmadım ama ekran resmi çektim kendiniz yapın kıyaslamayı, bunu arada mobil legends'i 4,5 g ile oynadım.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
pubg de telefon şarjdayken ısındığını hissettim, mobil legends oynadığında fazla ısınma yapmadı, normal kullanımda hiç ısınmadı diyebilirim gerçi telefonu kauçuk kılıf la kullandığım için de olabilir şarj süresi konusunda iyi veya kötü diyemem kıyaslama yapacak kadar uzun sureli rom kullanmadım ama ekran resmi çektim kendiniz yapın kıyaslamayı, bunu arada mobil legends'i 4,5 g ile oynadım.

İki saatten fazla oyun oynadığınız için ekran süresi iyi bence ama bekleme modu ne kadar şarj yemiş göremiyorum. Mesela bir uyku süresi boyunca ne kadar şarj yiyor onu merak ediyorum.

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
İki saatten fazla oyun oynadığınız için ekran süresi iyi bence ama bekleme modu ne kadar şarj yemiş göremiyorum. Mesela bir uyku süresi boyunca ne kadar şarj yiyor onu merak ediyorum.
telefon uyku ya dalacak fırsat bulamadı ki:)

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
telefon uyku ya dalacak fırsat bulamadı ki:)

Hahah aynen hocam, gün bitmeden şarjı bitirmişsiniz :) Eğer hala aynı romu kullanıyorsanız ve eğer telefon uykuya dalacak fırsatı bulursa, bekleme süresi ile ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim. :)

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Hahah aynen hocam, gün bitmeden şarjı bitirmişsiniz :) Eğer hala aynı romu kullanıyorsanız ve eğer telefon uykuya dalacak fırsatı bulursa, bekleme süresi ile ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim. :)
dostum gece yatarken telefonu kapatıyorum patlar çatlar diye korkuyorum açıkçası sabaha kadar açık bırakırsam bekleme süresine bakarım ama çin malı sonuçta üstüne üstlük bizde kostüm rom yüklü o yüzden tırsıyorum :D

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
bide bekleme süresi hangisi oluyor onuda tam anlayamadım pil ayrıntılarında görünmüyor galiba

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
H
bide bekleme süresi hangisi oluyor onuda tam anlayamadım pil ayrıntılarında görünmüyor galiba

Hocam o ayrıntılarda görünmez. Eğer uyurken kapatıyorsan, öğrenme yolu pek yok gibi. Kısacası ekran kapalı iken şarj ne kadar gidiyor diye merak ediyorum. Eğer saatte yüzde 1 gidiyorsa benim için çok kötü demektir bu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum gece yatarken telefonu kapatıyorum patlar çatlar diye korkuyorum açıkçası sabaha kadar açık bırakırsam bekleme süresine bakarım ama çin malı sonuçta üstüne üstlük bizde kostüm rom yüklü o yüzden tırsıyorum :D

Bir şey olmaz hocam ama eğer açık kalması sizi zihinsel olarak yoruyorsa ben de kapatmanızı tavsiye ederim. Psikoloji daha önemli çünkü :)

Üst Alt