- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 20
Link verebilir misinizModlanmis magisk vardı konuda onu indirip kur
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link verebilir misinizModlanmis magisk vardı konuda onu indirip kur
Burada mevcutTwrp
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunları yüklersen olur
Buldum bunu hocam biraz once. Magiski indirip denedim fakat ayni hatayi verdi recovery de kurmam gerekiyor sanirim. Ama recoveryi flashlarsam rom, fw vs hepsini tekrar bastan mi kurmam gerekiyor? Yoksa recoveryi flashlayinca kurmus oldugum cihazda bir degisiklik olmadan devam edebilir miyim?Burada mevcut
Twrp sürümünü değiştir. 3.2.1 deneyebilirsin. Bl ekranından yükle. Rom kalır değişmezBuldum bunu hocam biraz once. Magiski indirip denedim fakat ayni hatayi verdi recovery de kurmam gerekiyor sanirim. Ama recoveryi flashlarsam rom, fw vs hepsini tekrar bastan mi kurmam gerekiyor? Yoksa recoveryi flashlayinca kurmus oldugum cihazda bir degisiklik olmadan devam edebilir miyim?
Sizin linkini verdiginizi bilgisayardan flash recovery falan yazarak yapmayacak miyim anlamadim? Suan 3.2.1-1 yukluTwrp sürümünü değiştir. 3.2.1 deneyebilirsin. Bl ekranından yükle. Rom kalır değişmez
Önce benim gönderdiğim twrp imajını bl ekranından yükle fastboot modundaSizin linkini verdiginizi bilgisayardan flash recovery falan yazarak yapmayacak miyim anlamadim? Suan 3.2.1-1 yuklu
Hocam tamamdır çok sağolun oldu. Fakat magiskin uygulaması gelmedi. Apk olarak mı indiricem onu versiyonu falan önemli mi?Önce benim gönderdiğim twrp imajını bl ekranından yükle fastboot modunda
Twrp açılınca install den verdiğim magisk yükle.
Romun silinmez
Gelmesi lazımdı. Eğer kök izni varsa APK olarak da yükleyebilirsinHocam tamamdır çok sağolun oldu. Fakat magiskin uygulaması gelmedi. Apk olarak mı indiricem onu versiyonu falan önemli mi?
Yoo hocam uygulamalarda gorunuyor fakat uygulama olarak yokGelmesi lazımdı. Eğer kök izni varsa APK olarak da yükleyebilirsin
Ben anlamadım. Simgesi görünüyor program mi açılmıyor yoksa program açılıyor kök izni mi yokYoo hocam uygulamalarda gorunuyor fakat uygulama olarak yokapk denedim yuklemedi onu da
![]()