Rom Resurrection Remix-OS 6.0.0 Mi6 - Resmi Sürüm

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
:D
H

Hocam o ayrıntılarda görünmez. Eğer uyurken kapatıyorsan, öğrenme yolu pek yok gibi. Kısacası ekran kapalı iken şarj ne kadar gidiyor diye merak ediyorum. Eğer saatte yüzde 1 gidiyorsa benim için çok kötü demektir bu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey olmaz hocam ama eğer açık kalması sizi zihinsel olarak yoruyorsa ben de kapatmanızı tavsiye ederim. Psikoloji daha önemli çünkü :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KeineLust

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mi 6
Konular
1
6.2.1 i çıktı kurdum fakat gapps dosyasını yukledigimde Google hizmetleri hatası veriyor 8.1 arm64 indiriyorum gapps i. Birde magnisk kurulumunda error 01 hatası veriyor sürekli. İlk önce sistem açıldığında APK olarak kurdum APK açıp güncelleme ile magnisk 17.1 i flashliyorum yine hata veriyor. Twrp son sürümü mevcut ama twrp den flashliyorum error 01 hatası alıyorum sürekli.

Frelinnn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lenovo
Cihazım
Tab 2a30
Konular
10
Tele kurdum ama gelen arama gözükmüyor mi6 fw değiştirdim gene aynı nasıl duzeltirim

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Tele kurdum ama gelen arama gözükmüyor mi6 fw değiştirdim gene aynı nasıl duzeltirim
Mobil aglardan ayarlari lte kullanmadan yapin. Bende havoc osde o sekilde cozumolmustu bir deneyin.

Frelinnn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lenovo
Cihazım
Tab 2a30
Konular
10
Eyvallah hocam en sonunda dediginiz gibi yaptim cozuldu saolun

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Mi note 3 yükledim en sevdiğim rom oldu fakat 2 tane sorunum var
İlk olarak kamera uygulaması çok kötü Google Camera nın da eski sürümü ile geliyor yeni sürümlerini bir türlü çalıştıramadım. Ne denediysem olmadı. ikinci sorunum da telefonla gürültülü alanlarda konuşurken karşı tarafın sesinin çok az gelmesi bu yüzden EU roma döndüm bunlara çözüm üretebilen varsa bana yazsın. klasik yöntemleri denedim RR rom forumunda pek bilgiye ulaşamadım XDA 'da çok alternatif bulamadım .
Pil performansı inanılmaz güzel gün içersinde sürekli wifi açık çok fazla kullanamadığım sürelerde 3 gün bekleme süresine çıkıyor. ortalama günlük kullanımlarında 1- 1,5 gün batara perfomansı sunuyor 1 günü çok rahat çıkartıyor. Özelleştirmeleri çok iyi. Fakat bu iki olumsuzluk tekrardan EU rom' a dönmeme sebeb oldu.

1. Kamera Performansı
2. Konuşurken karşı tarafın sesinin az gelmesi.

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
İlk olarak kamera uygulaması çok kötü Google Camera nın da eski sürümü ile geliyor yeni sürümlerini bir türlü çalıştıramadım. Ne denediysem olmadı. ikinci sorunum da telefonla gürültülü alanlarda konuşurken karşı tarafın sesinin çok az gelmesi bu yüzden EU roma döndüm bunlara çözüm üretebilen varsa bana yazsın. klasik yöntemleri denedim RR rom forumunda pek bilgiye ulaşamadım XDA 'da çok alternatif bulamadım .
Pil performansı inanılmaz güzel gün içersinde sürekli wifi açık çok fazla kullanamadığım sürelerde 3 gün bekleme süresine çıkıyor. ortalama günlük kullanımlarında 1- 1,5 gün batara perfomansı sunuyor 1 günü çok rahat çıkartıyor. Özelleştirmeleri çok iyi. Fakat bu iki olumsuzluk tekrardan EU rom' a dönmeme sebeb oldu.

1. Kamera Performansı
bazı ses düzeltme fix leri var onları bi dene bende de aynı sıkıntı vardı bi yerden bi fix yükledim düzeldi şuan hiç bir sıkıntı yok son güncellemeyi yüklemedim sıkıntı çıkar diye eski sürümler de de hatalar aldım şuan kullandığım sürüm bu telefon mi 6
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14

1. Kamera Performansı
gcam yüklemek için magisk ten çift kamera kurmak için dosya var onu kurman lazım. ben çoğu problemlerimi deneme yanılma yöntemi ile çözdüm risk aldım biraz ama sonuç olarak şuanda kullandığım rom da istediğim herşeyi yapıyorum sıkıntı yok yani

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
bazı ses düzeltme fix leri var onları bi dene bende de aynı sıkıntı vardı bi yerden bi fix yükledim düzeldi şuan hiç bir sıkıntı yok son güncellemeyi yüklemedim sıkıntı çıkar diye eski sürümler de de hatalar aldım şuan kullandığım sürüm bu telefon mi 6

Bende de "RR-O-v6.2.1-20181021-jason-Final" sürümü var

Mi6 için çok alternatif görüorum ama mi note 3 için çok fazla bir seçenek bulamıyorum aslında. Tekrardan deneyeceğim Dolby Atmos Çözüm mü ?

gcam yüklemek için magisk ten çift kamera kurmak için dosya var onu kurman lazım. ben çoğu problemlerimi deneme yanılma yöntemi ile çözdüm risk aldım biraz ama sonuç olarak şuanda kullandığım rom da istediğim herşeyi yapıyorum sıkıntı yok yani

Dolby Atmos çözüm mü ?
Magidisk kurar Error 7 hatasını alıyordum sürekli . Tekrar bir deneme yapacağım şimdi. Mi Note 3 biraz daha kurcalayaım rr rom ile korkuyorum en sonunda telefon elimde kalacak diye :):):)

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Mi6 için çok alternatif görüorum ama mi note 3 için çok fazla bir seçenek bulamıyorum aslında. Tekrardan deneyeceğim Dolby Atmos Çözüm mü ?

Dolby Atmos çözüm mü ?
Magidisk kurar Error 7 hatasını alıyordum sürekli . Tekrar bir deneme yapacağım şimdi. Mi Note 3 biraz daha kurcalayaım rr rom ile korkuyorum en sonunda telefon elimde kalacak diye :):):)
mi note hakkında maalesef bir bilgim yok magisk kurabilirsen miui camera kurabilirsin ses sorununu bu sitede yayınlayan bi fix ile çözdüm dolby çözüm olmuyor işte sadece efect falan veriyor okadar

Üst Alt