Haber Resmi Android pie güncellemesi

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Hocam bence siz alışık olduğunuz eski dumanla haberleşme yöntemine dönün, yeni teknoloji her bünyeye iyi gelmeyebiliyor

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam bana da hiç iyi gelmiyor, inanır mısınız... Ha bu arada, önerebileceğiniz ateş yakma yöntemi var mıdır? Çakmak, kibrit istemiyorum; zira durumumdan bahsettim... wasntme~~

UnitBack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muzo
Cihazım
Xaomi max 3
Konular
0
Hocam bence siz alışık olduğunuz eski dumanla haberleşme yöntemine dönün, yeni teknoloji her bünyeye iyi gelmeyebiliyor

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

haha--:Dhaha-- bende bunun altına imza atayım gençlik, forum ortamında bu tür tatlı atışmalar olması güzel cevapları okurken gülmüş oluyoruz biraz, ama güncelleme gerçekten önemli bi durum yeni eklemeler yapılıyor her defasında yani bi üst versiyon hataların giderilmesi yeni özellikler eklenmesi demek bence güzel bişey sabırsızlıkla bekliyorum ve istiyorum güncellemeyi saygılar

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Beyler ha güncellendi ha güncellenmedi ne fark edicek? Garantiler çöp coğu cihaz 3 yıl sonra fişi çekiyor? Ne gerek var? Garanti demişim pardon 2 yıllık şans. Namıdeğer kullanıcı hatası (kullanıcı: telefonda sıkıntı olup uğraşmak istemeyip üzerimizden para kazanma itemi)

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Beyler ha güncellendi ha güncellenmedi ne fark edicek? Garantiler çöp coğu cihaz 3 yıl sonra fişi çekiyor? Ne gerek var? Garanti demişim pardon 2 yıllık şans. Namıdeğer kullanıcı hatası (kullanıcı: telefonda sıkıntı olup uğraşmak istemeyip üzerimizden para kazanma itemi)

İyi tanımlama.. Ben de bunun altına parmak basarim arkadas.. gerçekten şans işi bu mevzu.. yemişim guncellemesini,pilavcilar bize sattığı cihazlardan para kazaniyor bir de üstüne üstlük, dayiyor reklami habire..haa elbet kapatiliyor kapanmasina ama parayla aldığım cihazda reklam görmek hic hoş değil, uğraşmadigi ya da anlamadigi icin reklam dolu cihaz kullanan milyonlar var.. madem oyle alırken bilelim reklamli cihaz aldığımizi ,ona gore düşük fiyatlı alalım bari..etik degil bu hadise..ayrıca bölge ayrımcılığı var ki evlere senlik; elin Hintlisi cihazın tüm özelliklerini tepe tepe kullanırken biz melul melul bakıyoruz.. ondan sonra "şayomi candır" diyoruz; patlıcandir olsa olsa ..sitelerine bile eklemediler hala Türkiye yi..güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur..2 ya da 3 kez guncelleme geldi aldığımdan beri,her seferinde bir önceki romu ariyorum resmen..9 gelince cok sey değişecegini sanmıyorum..ama bizim cihazimizin nesi eksik,bize de gelsin çabucak diyenler de hakli.. sonuçta biz de deniz kabuğuyla almadık bu malı,para ödedik paşa paşa..

escart

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
YAKUP
Cihazım
XİAOMİ Mİ 4W
Konular
0
Bugün güncelleme dağıtılmaya başladığına dair haber okudum webteknoda. Henüz bana gelmedi gelen arkadaşlar var mı?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bugün güncelledim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
haha--:Dhaha-- bende bunun altına imza atayım gençlik, forum ortamında bu tür tatlı atışmalar olması güzel cevapları okurken gülmüş oluyoruz biraz, ama güncelleme gerçekten önemli bi durum yeni eklemeler yapılıyor her defasında yani bi üst versiyon hataların giderilmesi yeni özellikler eklenmesi demek bence güzel bişey sabırsızlıkla bekliyorum ve istiyorum güncellemeyi saygılar
Ha işte..bazıları bunu ısrarla anlamak istemiyor...normal kullanıcı olan Xiaominin bu haftalık güncellemelerinden yararlanmayacaksa,yararlanmıyorsa, çok şey kaçırıyor bence....8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ha işte..bazıları bunu ısrarla anlamak istemiyor...normal kullanıcı olan Xiaominin bu haftalık güncellemelerinden yararlanmayacaksa,yararlanmıyorsa, çok şey kaçırıyor bence....8=)haha--haha--

O sözünü ettiğiniz bazıları sizin gibi yaşlı bir kurdun bu yaşta aldığı keyfi alabilselerdi, hiç dururlar mıydı üstadım?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O sözünü ettiğiniz bazıları sizin gibi yaşlı bir kurdun bu yaşta aldığı keyfi alabilselerdi, hiç dururlar mıydı üstadım?

Alıp alamayacaklarını öğrenmeleri için önce bir takım prosedürler var...onları yapmadan, bunu Asla bilemeyecekler8=)haha--haha--

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Alıp alamayacaklarını öğrenmeleri için önce bir takım prosedürler var...onları yapmadan, bunu Asla bilemeyecekler8=)haha--haha--

Hayat bazılarına kolay yoldan öğretir, bazılarına ise zor. E... kısa yoldan tecrübe abidesi olmak o kadar kolay mı?

byeagle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi derecede
Cihazım
Mi max 3
Konular
7
Bugün 17:00 itibariyle geldi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt