Sohbet Redmi Telefonumu Sattım

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Ben onu bunu geçtim. Artık adam gibi yedekleme,veri aktarma yazılımları sunması gerekiyor bunların. Smart switch bu konuda harika bir yazılım, umarım feyz alınır. 3.parti kullanmak durumunda kalıyoruz.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
19
Selamın aleyküm arkadaşlar
Sonunda redmi telefonumu sattım.
1.5 sene önce redmi note 10 pro cihaz aldım.bu zamana kadar çeşit çeşit telefon kullandım ama yazılımsal olarak bu kadar kötü,kusurlu ve hatta eksik bir telefon görmedim.
120hz stabil çalışmıyor,arayüz durduruldu hatası,instagram soluk renk- bildirim geç gelmesi, estetik açıdan uygulama simgeleri kötü,(işin yok tema yükle) berbat ötesi google uygulamaları,(son güncelleme ile 2 tane mesajlar uygulaması oldu biri kendi diğeri google saçmalığı),yakınlık sensör sorunu,arayüzü yeniden başlatma sorunu (durduruldu hatası değil),1 2 kere sessize al çıkar WhatsApp mesaj sesi çalmıyor kapatıp açınca düzeliyor bu gibi sorunlar saymakla bitmiyor.isteyen açmış olduğum konulara bakabilir.
Bu konulardaki hata ve sorunlar sadece bana ait değil başka cihazlarda ve teknoloji marketlerindeki teşhir ürünlerinde bile denedim hepsi aynı.
Artık o kadar sıkılmıştım ki 2.el temiz s21 fe buldum aldım hemen.
Arada öyle böyle fark yok stabiliteyi sorunsuzluğu özlemişim resmen. Kasma yok donma yok 120 hz akıcı google uygulama dayatması yok mis gibi.şu ana kadar olumsuz durumla karşılaşmadım.
Eksik yönleri var mı evet.şarj kötü Red mi kadar dayanmıyor.eksikliğini hissettim.
ısınma ile karşılaşmadım oyun oynamam belki ondandır.şarj en büyük eksikliği ama inanın redmi nin yazılım problemleri olmasında şarjı günde 3 defa da takarım sorun değil o kadar soğudum telefondan o raddeye geldim.
Şimdi işte rom atsaydın,root atıp ayar değiştirseydin tavsiye verecek arkadaşlar olabilir ama ben öyle bir kullanıcı değilim ben al kullan işini gör tarzında standart kullanıcıyım yani.
Uzun lafın kısası gerçekten kurtulduğum çok seviniyorum.muhtemelen bir daha xiaomi ye bulaşmam diye düşünüyorum.
Bir süre daha buralardayım sonra bir daha gelmem büyük ihtimalle.
Allah'a emanet olun.sağlıcakla kalın.
Note 10 pro sorunlu cihaz note 12 pro 5g kullanıyorum 1 yıl oldu hiçbir sorun yaşamadım şuan Endonezya rom kullanıyorum dediklerinizin hiçbiri olmadı gayet de güzel akıcı stabil redmiden devam hocam fiyat performans ben ikinci el temiz 5500e aldım bu fiyata bu özellikleri veren başka cihaz düşünemiyorum hayırlı olsun yine de.

Üst Alt