- Adım
- mansur
- Cihazım
- redmi pro
- Konular
- 2
xiaomi redmi pro telefonumu 2 hafta önce aldım.telefon elime ulaştığında stabil rom yüklüydü ve bütün dil seçenekleri vardı ancak mobil ağa bağlanmıyor bağlansada sürekli kopmalar oluyordu.biraz araştırdıktan sonra eu rom yüklendiğinde düzeleceğini gördüm ve eu rom yüklemeye karar verdim.öncelikle unlock kilidini kaldırmak için bi mesaj attım ve bi kaç gün sonra cevap geldi ancak kilidi kaldıramıyordum %50 ye geldiğinde verifity device hatası veriyordu.bunun sebebinin cihazın üzerinde developer romunun olmaması olduğunu formumuzdan ögrendim ve developer romunu yükledim.sonuçta kilit açıldı ve artık eu rom yüklemeye gelmişti sıra.ne olduysa bundan sonra oldu yanlış bir rom yüklemesi yaptım galiba tam olarak nasıl oldu bilmiyorum ama rom yüklemesi bittikten sonra telefon tamamen kapandı
ne fastboot ekranı acılıyor ne adb komutlarıyla bi işlem yapılabiliyor ne de pc telefonu görüyor.telefonu pc ye usb kablosuyla bagladıgımda sürekli bi bağlanıyor bi kopuyor aygıtı bi tanıyor bi tanımıyor dolayısıyla pcye baglantısı gözükmediği için spflash la da hiç bir işlem yapamıyorum.günlerdir uğraşıyorum forumu didik didik ettim ama sorunuma bi çare bulamadım lütfen bilgisi olan kardeşlerimden yardım istiyorum...
ne fastboot ekranı acılıyor ne adb komutlarıyla bi işlem yapılabiliyor ne de pc telefonu görüyor.telefonu pc ye usb kablosuyla bagladıgımda sürekli bi bağlanıyor bi kopuyor aygıtı bi tanıyor bi tanımıyor dolayısıyla pcye baglantısı gözükmediği için spflash la da hiç bir işlem yapamıyorum.günlerdir uğraşıyorum forumu didik didik ettim ama sorunuma bi çare bulamadım lütfen bilgisi olan kardeşlerimden yardım istiyorum...