Çözüldü Redmi pro invalid imei yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım katılır ktılmaz da çok büyük bir sorunla karşıkarşıyayım.
HB dan Xiaomi Redmi Pro telefon aldım.64GB olarak geliyor global rom kararlı 8.0.4.0(LXCBMA) şeklinde bir rom yüklü cihaz %90 -95 türkçe.
benim sorunum cihazı ilk açmamla başladı.Cihaz kendini sürekli reset ediyor yeniden başlıyor.Bazen 5dk bazen 10dk bazende birkaç saat çalışıp reset atıyor.Cihazı kullanmaya çalışınca daha sık resetliyor.
Bu sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz yardımcı olursanız çok sevinirim
Cihazı beğendim iade etmek pek istemiyorum iyi günler

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar iyi akşamlar telefon çarşamba akşamı gelmişti hemen unlock için başvurdum ama hala unlock mesajı gelmedi,telefon sürekli reset atıyor unlock yapmadan rom yükleme veya wipe yapabilme imkanı yok mu 3 gündür forumda tüm rehberleri okuyorum uyguluyorum ama redmipro için yeterli açıklama yok.Tamam tüm xiaomi telefonlarda yöntemler aynı ama kullanılan recovery adb vs dosyaları ve romlar farklı .
Sonuç olarak unlock yapmadan telefona herhangi bir yolla yükleme yapamayacak mıyım en azından çince de olsa telefonu kullanayım diyorum sürekli reset attığından hattımı takmadım henüz

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar çin pc suit programını indirdim zaten telefonu normalde görmüyor ama recovery e alıp telefonu takınca mi pc suit internetten telefona uygun romu indirdi ama yükleme yapmadı çınce uyarılar veriyor.Muhtemelen usb sürücüsü ile ilgili
elimdeki ota romu da yüklemeye çalıştığımda yine recoveryde telefonu görüyor ama yükleme bir türlü başlamıyor %0 da kalıyor saatlerce
unlock kodu da gelmedi hala bir çözümü yok mu?

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar telefona sp tool ile çin romu yükledim.Şimdi de imei gitti invalid imei yazıyor telefon kendini çinde sanıyor arama yapılmıyor

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar telefona sp tool ile çin romu yükledim.Şimdi de imei gitti invalid imei yazıyor telefon kendini çinde sanıyor arama yapılmıyor

Mtk işlemcili olunca, en ufak yanlışlıkta IMEI silinir. Zenex hocama ulaşın. Onda box var. O halleder ;) yoksa uzaktan bağlantı ile de yapılabilir.

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar sorunu çözdüm MauiMETA programı ile tabi imei eklemek için mtk x20/25 için modem dosyasını da bulmam gerek.İkisi de var eğer aynı sorunları yaşayan olursa unlock cihazlara rom yüklemeyi ve silinen imeiyi tekrar yazmak hakkında rehber hazırlayabilirim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar sorunu çözdüm MauiMETA programı ile tabi imei eklemek için mtk x20/25 için modem dosyasını da bulmam gerek.İkisi de var eğer aynı sorunları yaşayan olursa unlock cihazlara rom yüklemeyi ve silinen imeiyi tekrar yazmak hakkında rehber hazırlayabilirim

Hocam IMEI değişimi yasal bir işlem olmadığından forumumuzda anlatımının yapılması mümkün değil. Ancak yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara özel mesaj ile elbette yardımcı olabilirsiniz :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt