Çözüldü Redmi pro invalid imei yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım katılır ktılmaz da çok büyük bir sorunla karşıkarşıyayım.
HB dan Xiaomi Redmi Pro telefon aldım.64GB olarak geliyor global rom kararlı 8.0.4.0(LXCBMA) şeklinde bir rom yüklü cihaz %90 -95 türkçe.
benim sorunum cihazı ilk açmamla başladı.Cihaz kendini sürekli reset ediyor yeniden başlıyor.Bazen 5dk bazen 10dk bazende birkaç saat çalışıp reset atıyor.Cihazı kullanmaya çalışınca daha sık resetliyor.
Bu sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz yardımcı olursanız çok sevinirim
Cihazı beğendim iade etmek pek istemiyorum iyi günler

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın.Sorun devam ederse mi flashla rom yüklemek gerekir.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın.Sorun devam ederse mi flashla rom yüklemek gerekir.

cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım.zaten yeni daha kullanmaya bile başlayamadım tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapamadım

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Mi flashla rom yükleyin.

yani telefonu unlock yapıp flashing tool ile bu adresten indirdiğimiz romu mu yükleyeceğiz
kusura bakmayın miui de acemiyim yeni başladım

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
yani telefonu unlock yapıp flashing tool ile bu adresten indirdiğimiz romu mu yükleyeceğiz
kusura bakmayın miui de acemiyim yeni başladım
Unlock hemen olmuyor.Mesaj geliyor bir hafta 10 gün sürüyor.Bu yüzden cihazı komutla edl moda alıp mi flashla yüklemeniz gerekir.Siteden bakabilirsiniz.

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
edl mod riskli yazıyordu forumda.
Şimdi dediklerinizi yapsam eğer sorun düzelmezse HB ürünü iade almazmı veya telefonda bulunan global romu nasıl geri yükleyebilirim

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
edl mod riskli yazıyordu forumda.
Şimdi dediklerinizi yapsam eğer sorun düzelmezse HB ürünü iade almazmı veya telefonda bulunan global romu nasıl geri yükleyebilirim
Bu işlere yabancı iseniz sıkıntı olabilir.Forumdan yetkili arkadaşlar uzaktan bağlantı ile size yardımcı olurlar.Yeni rom yüklenince sıkıntı olacağını sanmam.Hayırlısı olsun.

Oyla:

europea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
teşekkür ederim ilgili yorumlarınız için şu an işyerindeyim gerekli programları romları vs indiremiyorum .bugünlük iadeyi yapmayayım akşam deneyeyim diyorum ama benim cihazın içinde yüklü olan global romu da bulup eğer iade edeksem tekrar yüklemem gerek

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım katılır ktılmaz da çok büyük bir sorunla karşıkarşıyayım.
HB dan Xiaomi Redmi Pro telefon aldım.64GB olarak geliyor global rom kararlı 8.0.4.0(LXCBMA) şeklinde bir rom yüklü cihaz %90 -95 türkçe.
benim sorunum cihazı ilk açmamla başladı.Cihaz kendini sürekli reset ediyor yeniden başlıyor.Bazen 5dk bazen 10dk bazende birkaç saat çalışıp reset atıyor.Cihazı kullanmaya çalışınca daha sık resetliyor.
Bu sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz yardımcı olursanız çok sevinirim
Cihazı beğendim iade etmek pek istemiyorum iyi günler
sorunun neden olduğunu biliyorum galiba.bende aldım redmi pro.araştırdım orjinal türkçe rom henüz çıkmadığı için.çakma romlar yüklü şuanda telefonlarda.oyüzdende böyle sorunlar çıkması normal.benimkindede mesela ekranda arada beyaz nokta çıkıyor ekran uyuyorken ve dili yarı türkçe yarı ingilizce.bu ve bunun gibi sorunlar orjinal rom çıkmadığı sürece çıkıcaktır.sonuç olarak orjinalini bekliyoruz gelecek inşallah :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt